UMRO VELIKI ŠAMPION (37), GENERAL GA POSLAO U SMRT: Vratio se iz penzije za jednu borbu, bila je KOBNA!
Moizes Fuentes posle kobnog nokauta, Foto: AL BELLO / Getty images / Profimedia

13 MESECI SE BORIO

UMRO VELIKI ŠAMPION (37), GENERAL GA POSLAO U SMRT: Vratio se iz penzije za jednu borbu, bila je KOBNA!

Iako mu je pre više od godinu dana spasen život, posledice operacije su bile ozbiljne

Objavljeno:

U 37. godini života i nakon više od godinu dana hospitalizacije, bivši svetski šampion Moizes 'Moi' Fuentes preminuo je četvrtka, saopštio je predsednik Svetskog bokserskog saveta Maurisio Sulejman putem društvenih mreža.

U svoje 33 profesionalne borbe, od kojih je dobio 25, a 14 nokautom, jednu remizirao i sedam izgubio, 'Moi' je imao osam borbi za titulu svetskog šampiona.

Godine 2011. postao je šampion Svetske bokserske organizacije u minimalnoj težini a 2013. osvojio je privremeni VBO šampionat.

U oktobru 2021, Moizes Fuentes je prekinuo bokserski post od tri godine i mesec dana. On se 16. oktobra u Kankunu suočio sa Davidom 'Generalom' Kueljarom i izgubio je u šest rundi.

On je hitno hospitalizovan zbog ugruška u mozgu i tamo je podvrgnut operaciji. Iako mu je tada spasen život, posledice operacije su bile ozbiljne, jer bokser nije mogao sam da se snađe.

- Hvala Bogu, Moizes Fuentes već počiva u miru. Ratnik koji se borio do poslednjeg daha. Naše saučešće njegovoj porodici i prijateljima i priznanje njegovoj supruzi za njenu posvećenost i posvećenost sa neopisivom ljubavlju tokom ove teške godine stradanja. Neka počiva u miru - napisao je Sulejman preko svojih društvenih mreža.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.