OVAJ PUT NIJE FOLIRAO: Pogledajte na šta liči članak Nejmarove noge posle meča sa Srbijom (FOTO)
Nejmar, Foto: EPA/Tolga Bozoglu

olakšali smo posao švajcarcima

OVAJ PUT NIJE FOLIRAO: Pogledajte na šta liči članak Nejmarove noge posle meča sa Srbijom (FOTO)

Jedino što su "Orlovi" uspeli je da oslabe Brazil za duel sa Švajcarskom?

Objavljeno:

Nervira ljubitelje fudbala širom sveta kad se preterano valja po terenu posle svakog kontatka, ali i protivničke igrače pa često dobije udarac na kakav se prvo žalio. Naročito jer voli da uvek ima loptu u nogama.

Nejmar je u četvrtak tako frustrirao i srpske navijače, ali bar u jednom navratu je zaista udaren jako, bar sudeći po slici njegovog desnog stopala nakon meča.

Brazil je pobedio Srbiju na otvaranju Svetskog prvenstva u Kataru (2:0), ali nisu bez briga baš zbog ove povrede jednog od najboljih fudbalera sveta koji je i sam bio zabrinut čim je seo na klupu.

Selektor Tite je odlučio da drži Nejmara na terenu punih 11 minuta nakon što se požalio na povredu u 68. minutu, odnosno izveo ga je tek kad su praktično osigurali trijumf i poveli 2:0, iako je bilo evidentno da ne može da igra, zbog čega mu je očigledno napravio i dodatni problem.

Naime, slike pokazuju da je na Nejmarovoj povređenoj nozi nastao ogroman otok. Očigledno je da će on morati da pauzira neko vreme, barem dok se on koliko-toliko povuče.

Istakao je Tite kako će se njegov igrač sigurno oporaviti za nastavak Mundijala, pa ostaje da vidimo da li će biti spreman za susret protiv Švajcarske na kom će "Orlovi" navijati za Selesao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.