ZA ESPRESO IZ BRAZILA: Nije kao 2018, Srbija nam je sad NAJTEŽI rival! STRAHUJU zbog odbrane i ovog igrača "Orlova"
Viktor La Režina sa Rambom Petkovićem, Foto: Printscreen/Instagram/@victorlaregina

intervju

ZA ESPRESO IZ BRAZILA: Nije kao 2018, Srbija nam je sad NAJTEŽI rival! STRAHUJU zbog odbrane i ovog igrača "Orlova"

Viktor je otkrio i koji sastav Brazila očekuje protiv Srbije

Objavljeno: 13:57h

U Srbiji je atmosfera sve naelektrisanija uoči utamice sa Brazilom u prvom kolu grupe G Svetskog prvenstva u Kataru, a kakvo je stanje u "zemlji sambe"?

Tom povodom, kontaktirali smo Viktora La Režinu, novinara 'Globa' koji je u utorak objavio očekivani sastav Brazila za duel sa "Orlovima".

La Režina je ujedno dobro upoznat sa našom selekcijom jer je po novinarskom zadatku proveo nekoliko nedelja u Srbiji kako bi izveštavao za TV Globo o timu Mladena Krstajića pred Mundijal u Rusiji 2018. godine.

Viktor La Režina
foto: Printscreen/Instagram/@victorlaregina

Koga u Brazilu javnost vidi kao najopasnijeg protivnika u grupi?

- Ove godine, večina ljudi u Brazilu ali i analitičara vidi Srbiju kao najtežeg protivnika u grupnoj fazi. U Rusiji 2018, gledali smo na Švajcarsku kao na najteži meč- kaže La Režina.

Na konferenciji su igrači Brazila pričali kako njima takmičenje počinje od osmine finala. Da li to znači da misle da će lako doći do prvog mesta?

Viktor La Režina
foto: Printscreen/Instagram/@victorlaregina

- Ne verujem da brazilski tim razmišlja ovako. Dosta je poštovanja za rivale s kojim će se Brazil suočiti u ovoj fazi. Vrlo je jasan cilj da se završi na prvom mestu u grupi, ali nema duha arogancije u timu - smatra Brazilac.

Da li očekuje neko iznenađenje u postavi Brazila, naročito da li misli da će starter biti Paketa kako je njegov 'Globo' naveo?

- Startna postava će verovatno biti baš ta, sa Vinijem (Vinisijus Žunior) i Paketom. Ono što stručnjaci ovde ističu i što ih brine jeste odbrana. Tite nikad pre nije koristio ovu postavu, pa će to biti izazov.

Viktor La Režina
foto: Printscreen/Instagram/@victorlaregina

Kog igrača Srbije najviše respektuju?

- Ovaj tim Srbije ima dosta sjajnih igrača. Rekao bih da ja najviše poštujem Dušana Tadića. Ako u četvrtak Tadić bude imao prostora, odbrana Brazila će biti u problemu - završio je Viktor La Režina.

(Espreso/Mirjana Stepić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.