LEPE VESTI SA TRENINGA SRBIJE: Sve je spremno za Brazil, a jedna stvar budi dodatni optimizam kod Piksija! (FOTO)
Trening Srbije, Foto: Starsport©

odlično

LEPE VESTI SA TRENINGA SRBIJE: Sve je spremno za Brazil, a jedna stvar budi dodatni optimizam kod Piksija! (FOTO)

Odgovor smo, reklo bi se, dobili upravo na treningu Srbije koji je počeo u 17.30

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije upravo u ovim momentima odrađuju poslednji zvanični trening pred prvi meč na Svetskom prvenstvu protiv Brazila.

Taj susret o kome priča cela Doha igra se u četvrtak od 20.00 po srpskom vremenu i biće poslednji u prvom krugu grupne faze.

Budući da su pre "orlova" trening odradili reprezentativci Brazila u neposrednoj blizini, samo 200 metara dalje, brojni brazilski, ali inostrani novinari su jurili srpske predstavnike medija sa istim pitanjima – hoće li igrati Aleksandar Mitrović i Filip Kostić.

1 / 3 Foto: Starsport©

Odgovor smo, reklo bi se, dobili upravo na treningu Srbije koji je počeo u 17.30 po srpskom vremenu. I imamo dobre vesti!

Da, i Mitrović i Kostić su radili punom snagom sa ostatom tima, a novinari su imali priliku da u uvodnih 15 minuta prisustvuju "ševi" u kojoj su učestvovali i napadač Fulama i krilni fudbaler Juventusa.

1 / 2 Foto: Starsport©

Ostaje da vidimo u kojoj će ih meri Dragan Stojković koristiti u četvrtak uveče, odnosno, da li će ih odmah gurnuti u vatru protiv Brazilaca ili će ih čuvati za nastavak meča.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.