TRENER ČUKARIČKOG BESNEO NA POLUVREMENU SA ZVEZDOM: Ovo nije mogao da podnese, reagovao i Milojević!
Dušan Kerkez/Miloš Milojević, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

svi su čuli

TRENER ČUKARIČKOG BESNEO NA POLUVREMENU SA ZVEZDOM: Ovo nije mogao da podnese, reagovao i Milojević!

Dušan Kerkez je detaljno objasnio šta se sve desilo sa njegovom ekipom u meču protiv Crvene zvezde

Objavljeno:

Nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe Dušan Kerkez, trener Čukaričkog, koji je poražen na Banovom brdu od Crvene zvezde sa 2:0 u zaostalom meču Superlige Srbije.

Kerkez je nezadovoljstvo izrazio u svlačionici tokom poluvremena, gde je bes iskalio na kanti koju je razbio.

I na konferenciji je rekao da je svestan da je njegova ekipa mlada, da ima oscilacije, da je rival bila najbolja ekipa u zemlji, ali je istakao i da upravo to mora da im bude motiv više i da su u ovakvim utakmicama igrači u "najboljem izlogu", kao i da za ovakve utakmice treba pokazati "nešto što nije prikladno da izgovori pred kamerama".

Dušan Kerkez
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Šta ste rekli igračima na poluvremenu, zaigrali su znatno ofanzivnije? - glasilo je pitanje posle kog je Kerkez otkrio da nije priča bila ključna već da je iskalio bes na kanti.

- Razbio sam kantu, eto šta sam rekao, mislim da su me svi čuli - odgovorio je Dušan Kerkez, nakon čega se našalio i trener Zvezde.

- Znam, čuli smo - ubacio se kratko Miloš Milojević.

Miloš Milojević
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Potom je Kerkez detaljnije objasnio šta se sve desilo sa njegovom ekipom u meču protiv Crvene zvezde.

- Imamo dobre igrače, prezadovoljan sam. Imamo dobru ekipu, dobru grupu, ali... To sam im rekao ne volim kad će neko da ih uplaši, nemam razloga, poštujem svakoga, poštujem kolegu i tim, najbolji su u našoj ligi, ali zašto se predati tek tako. To su neke stvari, znaju kad ja podviknem, znaju na šta mislim, na primer to se desilo protiv TSC-a, odigrali smo drugo poluvreme mnogo bolje. Ali, krivo mi je jer imaju kvalitet, ne kažem da bi pobedili, okrenuli, ali ovakve utakmice treba da su im za nauk da mogu oni da se pokažu, igrati protiv Zvezde u prvenstvu je za igrače.

- Radićemo na tome, to je više do psihe, ali znamo da se takve stvari dešavaju, imamo dosta mlade igrače, prosek kad pogledate u prvih 11, kad je izašao Docić, Badamosi deluje starije ali ima 23 godine. Nije to alibi, to nam je cilj i plan i, čitali ste izjavu direktora, treba rezultat, treba ubaciti mladog igrača, treba ga istrpeti... Ja nemam problem, uvek stojim iza toga. Krivo mi je što nemamo bolje igrače u zadnje vreme, nama je bitno da budemo treći i da u kupu nešto uradimo, da ga osvojimo, imamo jaku konkurenciju. Važno je da smo tu, da nam nisu odmakli, borićemo se do kraja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.