BIVŠI TRENER ZVEZDE JE SVE LUĐI: Skroz je PODIVLJAO, davio pomoćnika, svi su u strahu od njega! (VIDEO)
"Smiri se, Kecmane": Rikardo Sa Pintu je sve teži za kontrolisanje, Foto: Printscreen/Twitter/@CabineSport

ne pamtimo ga ovakvog

BIVŠI TRENER ZVEZDE JE SVE LUĐI: Skroz je PODIVLJAO, davio pomoćnika, svi su u strahu od njega! (VIDEO)

Neurotični ispadi su sve češći

Objavljeno: 08:23h

Kada je bio trener Crvene zvezde još je bio relativno mlad stručnjak pa možda zato nije bio ekscentričan kao poslednjih nekolio sezona. Ali, trenerska karijera mu je definitivno burnija nego ona koju je imao kao igrač.

Rikardo Sa Pintu je 2020. jedva izvukao živu glavu iz Brazila kad je strmoglavio Vaska da Gamu u drugu ligu, pre samo mesec dana je izazvao opšti haos na utakmici u Iranu kada je želeo fizički obračun sa sudijom, a sada je opet došao u centar pažnje.

Rikardo Sa Pintu
foto: AP

Portugalac danas vodi iranski Esteglal, a sudeći po snimcima koji stižu iz te države, temperament sve teže kontroliše iako njegova ekipa zauzima drugo mesto nakon 11 kola domaćeg prvenstva.

U oktobru ove godine javnost su šokirale scene sa utakmice i divljanje Sa Pintua nakon što mu je sudija pokazao crveni karton. Trener je želeo da se obračuna sa arbitrom, ali je srećom, reakcijom njegovih pomoćnika sprečen teži skandal.

Ipak, baš su ti pomoćnici "krivi" za novi veliki ispad Portugalca. Društvenim mrežama kruži video sa utakmice protiv Havadara koja je odigrana 28. oktobra.

Na snimku koji se pojavio gotovo dve nedelje nakon što je odigrana utakmica može da se vidi kako Sa Pintu urla na svoje pomoćnike, a najbližeg gura i hvata za vrat i glavu kao da bi je otkinuo. Svi na klupi deluju kao da su u strahu od njegovog nepredvidivog ponašanja.

Takvog ga ne pamte ljubitelji fudbala u Srbiji.

Sa Pintu je Crvenu zvezdu vodio od 18. marta 2013. godine kada je nasledio Aleksandra Jankovića, pa sve do 19. juna iste godine kada je podneo ostavku nakon što je na pripreme došao nezadovoljan stanjem u klubu i činjenicom da ne zna u kakvom sastavu će igrati crveno-beli u novoj sezoni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.