NAĐ NE ISKLJUČUJE MOGUĆNOST DA NEKI IGRAČI NAPUSTE PARTIZAN: Možda stignu dve ili tri ENORMNE ponude!
Albert Nađ, Foto: Dragan Kadić

videćemo šta će biti

NAĐ NE ISKLJUČUJE MOGUĆNOST DA NEKI IGRAČI NAPUSTE PARTIZAN: Možda stignu dve ili tri ENORMNE ponude!

Nas niko nije video ni dovde

Objavljeno:

Pomoćni trener Partizana prokomentarisao jučerašnji žreb, ali i najavio zimski prelazni rok.

Partizan je juče saznao ime rivala u baražu za plasman u osminu finala Lige konferencija. To je moldavski šampion Šerif iz Tiraspolja i takav epilog je po oceni mnogih navijača Partizana ocenjen kao vrlo povoljan, jer su moguići rivali bili i Lacio, Braga, Trabzon...

Međutim, pomoćni trener Partizana Albert Nađ smatra da je još rano za konkretnije ocene i prognoze, dok ne vidimo u kojim će sastavima i jedni i drugi ući u prolećni deo sezone posle još jednog prelaznog roka.

- Možda njihova ekipa zimus bude dopunski selektirana, kao i prošlogodišnja koja je iz kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisala kvalitetnu Crvenu zvezdu i nema blage veze s aktuelnom. Srbija je ovo i, možda, bude usledila enormna ponuda ili dve-tri za nekog od naših igrača… Otud, deplasirano je da sad pričamo o međusobnom duelu s Moldavcima - izjavio je Nađ, a prenosi ''Sportski žurnal''.

Utisak je da Nađ baš i nije najzadovoljniji žrebom, a kao i šefu stručnog štaba Partizana Gordanu Petriću, i njemu je Lacio bio želja po pitanju narednog rivala.

Albert Nađ
foto: Starsport©

- Bolje da smo izvukli Lacio! Snage bismo odmerili s eventualno jačom ekipom od naše i, što je rekao Gordan: lep grad, ukusni špageti ha, ha…

Zašto? Nas niko nije video ni dovde, a da je odlučivala gol-razlika umesto međusobnog skora s Nicom bili bismo prvi u grupi. Nema veze, samo… mnogo je ružno što mnogi kukaju zbog drugog mesta, iako smo ostvarili cilj isključivo od nas postavljen. Da ne dužim, ima dana do utakmica sa Šerifom i, razumljivo, najboljem se nadam - zaključio je Nađ.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.