"POSTOJI OČIGLEDNA NAMERA DA SE ZVEZDI NAŠTETI"! Mitar Mrkela besan zbog izbora Jovanovića za meč crveno-belih
Mitar Mrkela, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

NOVA BURA!

"POSTOJI OČIGLEDNA NAMERA DA SE ZVEZDI NAŠTETI"! Mitar Mrkela besan zbog izbora Jovanovića za meč crveno-belih

Nismo se oglašavali na početku sezone verujući da će sve biti u redu, ali u poslednje vreme učestale su situacije u kojima učestvuju isti akteri, rekao je između ostalog čelnik šampiona Srbije

Objavljeno:

Crvena zvezda oglasila se saopštenjem nezadovoljna sudijskim odlukama na utakmici TSC-a i Partizana i uperila prstom u najboljeg srpskog arbitra Srđana Jovanovića koji je bio glavni za VAR u Bačkoj Topoli.

Samo dan kasnije, Srđan Jovanović delegiran je za zaostalu utakmicu sedmog kola Superlige Srbije između Čukaričkog i crveno-belih.

Srđan Jovanović
Srđan Jovanovićfoto: EPA/Facundo Arrizabalaga

Meč je na programu u četvrtak od 18.45, a sada se saopštenjem oglasio Mitar Mrkela, sportski direktor šampiona naše zemlje.

- Nismo se oglašavali na početku sezone verujući da će sve biti u redu, ali u poslednje vreme učestale su situacije u kojima učestvuju isti akteri. Posle svih tih situacija i uprkos svim našim primedbama i zahtevima da nam Srđan Jovanović ne sudi, on je ponovo delegiran da sudi Zvezdinu utakmicu protiv Čukaričkog. Odavno smo jasno stavili do znanja da nemamo poverenja u Srđana Jovanovića, koji nam je poništio regularan gol pre nekoliko godina u večitom derbiju i koji u nedelju nije reagovao u dve situacije na utakmici našeg najvećeg rivala. Nemoguće je da je najbolji srpski sudija sa FIFA znakom to ne vidi u VAR sobi. Smatram da postoji očigledna namera da se Crvenoj zvezdi našteti - istakao je Mrkela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.