NEJMAR NIJE OČEKIVAO DA SA NJIM NAPADNE SRBIJU: As PSŽ zanemeo kad je čuo OVO ime na spisku Brazila! (VIDEO)
Nejmar, Foto: Printscreen/Twitter/@afcstuff

hit

NEJMAR NIJE OČEKIVAO DA SA NJIM NAPADNE SRBIJU: As PSŽ zanemeo kad je čuo OVO ime na spisku Brazila! (VIDEO)

Brazil prvi meč na Mundijalu igra 24. novembra protiv Srbije

Objavljeno: 11:14h

Selektor reprezentacije Brazila je juče izazvao lavinu reakcija nakon što je objavio spisak reprezentacije za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru koje počinje 20. novembra.

Napravio je Tite nekoliko promena na spisku, za mnoge je najveće iznenađenje bilo to što je poziv dobio Dani Alves koji trenutno nastupa u meksičkom Pumasu.

Za njega je sezona bila gotova još pre mesec dana i trenirao je nedavno s Barselonom kako bi ostao u formi, međutim, niko nije očekivao da će iskusni 39-godišnjak dobiti poziv za Katar, ali njegova želja se ispunila.

Ipak, drugo ime je iznenadilo najveću zvezdu selekcije - Nejmara.

As Pari Sen Žermena je bez previše uzbuđenja pratio dok je Tite čitao imena sa spiska igrača za Svetsko prvenstvo jer je bilo jasno da će on sigurno ići u Katar,a onda je izrazom lica pokazao iznenađenje kada je pročitano ime Gabrijel Martineli.

Napadač ove sezone igra odlično u dresu Arsenala, ali malo ko u Brazilu je očekivao da će se na kraju naći na spisku putnika za Katar, a to je pokazala i Nejmarova reakcija.

Očekivalo se da će mesto na spisku zauzeti Roberto Firmino i/ili Gabrijel Barbosa, ali je na kraju Tite odlučio da šansu pruži mladom napadaču Arsenala koji je to sigurno zaslužio.

Vilijam Saliba, Gabrijel Martineli, FK Arsenal
foto: EPA/DANIEL HAMBURY

Sa njim će u napadu biti saigrači iz redova lidera Premijer lige, Gabrijel Žezus, ali treći Gabrijel, Gabrijel Magaljaes, nije dobio poziv kom se nadao, iako je i štoper Arsenala jedan od najcenjenijih defanzivaca lige u ovom trenutku.

Podsetimo, Brazil prvi meč na Mundijalu igra 24. novembra protiv Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.