NAJNOVIJA SUDIJSKA ANALIZA KOJA SE NEĆE DOPASTI GROBARIMA: Evo ko je kriv za "PROPUST" na meču TSC - Partizan!
TSC - Partizan, Foto: FK Partizan

BIĆE BURE!

NAJNOVIJA SUDIJSKA ANALIZA KOJA SE NEĆE DOPASTI GROBARIMA: Evo ko je kriv za "PROPUST" na meču TSC - Partizan!

Iskusni stručnjak kaže da je tim iz Bačke Topole oštećen

Objavljeno: 22:35h

Fudbaleri Partizana su uspeli da preokrenu protiv ekipe TSC-a i slave sa 3:2 u Bačkoj Topoli, ali jedan detalj sa meča je posebno uzburkao javnost.

Da li je bio penal ili nije za domaće, ne prestaje polemika, a ljuti rival crno-belih je odmah reagovao saopštenjem.

Sporna situacija se desila u prvom poluvremenu, kada je Ljubomir Fejsa natrčao na Ratkova i zgazio ga po kopački.

Sada je stigao i sud bivšeg internacionalca Zdravka Jokića koji dileme nema. On je gostujući na televiziji Arena Sport istakao da je u Bačkoj Topoli veliki propust napravio Srđan Jovanović, ovog puta u ulozi VAR arbitra, i da je posle duela Ratkova i Fejse morao da pozove glavnog arbitra Živkovića.

Zdravko Jokić
Zdravko Jokićfoto: Starsport©

- Dakle, ovde vidimo jedan start koji nije bezobziran, ali jeste nepažljiv. Igrač u belom dresu (Fejsa prim. aut) kasni da preseče centaršut, kasni i potom gazi rivala (Ratkov prim. aut). Dakle, ovo je prekrašaj i penal, a pošto nema bezobzirnosti nije potreban žuti karton. Preporuke UEFA su u ovakvim situacijama prilično jasne - rekao je gostujući na televiziji Arena Zdravko Jokić.

On je stao u odbranu glavnog arbitra Živkovića, rekavši da je morao da reaguje Srđan Jovanović.

- Glavni arbitar je gledao završni pas napadača. Dakle, možda nije mogao da vidi tu situaciju. VAR soba je ovde morala da interveniše, odnosno Srđan Jovanović je morao da pozove Živkovića. I da mu da mogućnost da sam proceni da li je to penal, da li ima intenziteta u tom startu. Pazite, iz te akcije je Partizan mogao da dođe do gola, i šta bi se onda desilo. Čudi me još jedna stvar. Zašto je Srđan Jovanović kao naš najbolji sudija već dva kola u VAR sobi - dodao je Jokić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.