IVICA KRALJ NAJAVIO POJAČANJA U PARTIZANU: Za Šerif ćemo sigurno biti JAČI nego danas!
Ivica Kralj, Foto: Starsport©

"dobro smo prošli"

IVICA KRALJ NAJAVIO POJAČANJA U PARTIZANU: Za Šerif ćemo sigurno biti JAČI nego danas!

Već smo podsetili da je nekadašnji golman bio deo generacije koja je pre 17 godina uspešno prebrodila moldavski klub

Objavljeno:

U plej-of rundi za 1/8 finala Lige konferencije, FK Partizan će se sastati sa ekipom Šerifa iz Moldavije. Sportski direktor Partizana, Ivica Kralj, izne o je za sajt kluba svoje prve utiske nakon održanog žreba.

Već smo podsetili da je nekadašnji golman bio član generacije Partizana koja je 2005. uspešno prebrodila Šerif u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a sada se i sam Kralj toga dotakao.

- Kao što smo i govorili pre samog žreba – bez obzira na to koja ekipa dođe biće sigurno velika borba zato što svaka ekipa ima želju da se plasira u naredno kolo. Protivnik nam je Šerif, moram reći da sam i ja igrao utakmicu protiv Šerifa, pre dvadesetak godina i da smo dobro prošli. S druge strane, takođe, znamo da je Šerif igrao protiv Crvene zvezde prošle godine u kvalifikacijama i znamo da se radi o kvalitetnoj ekipi, ali u svakom slučaju – čekaju nas dva interesantna meča.

FK Partizan, Fudbal, FK Slovacko
foto: Starsport

U Partizanu očekuju da posle pripremnog perioda budu jači, ne samo kada je reč o igračima koji su se vratili posle povreda, već najavljuju pojačanja u zimskom prelaznom roku.

- Sigurno imamo i tu prednost što nam se Dača Pantić vratio posle osam meseci pauze, tu će biti verovatno i još neki igrači koji sada imaju zdravstvenih problema, a sigurno i da će biti nekoliko pojačanja, tako da će Partizan ući u taj dvomeč sigurno jači nego što je danas - zaključio je Ivica Kralj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.