ALEGRI I MEDIJI URNISALI VLAHOVIĆA: "Očajan je, igrač MANJE na terenu!" A Kostić dobio pohvale zbog OVOG!
Dušan Vlahović, Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

nemilosrdni

ALEGRI I MEDIJI URNISALI VLAHOVIĆA: "Očajan je, igrač MANJE na terenu!" A Kostić dobio pohvale zbog OVOG!

Otežali smo sebi život, nismo iskoristili dve šanse preko Vlahovića - deo je analize trenera Juventusa

Objavljeno:

Trener Juventusa, Masimilijano Alegri, bio je razočaran nakon poraza svoje ekipe protiv Benfike (4:3) u grupi H Lige šampiona.

Time je "Stara dama" eliminisana u grupnoj fazi po prvi put u devet godina, a italijanski stručnjak za to krivi propuštene šanse u duelu sa portugalskom ekipom.

- Posle izjednačenja, ne sme se primiti tako gol iz penala brzo. Otežali smo sebi život, nismo iskoristili dve šanse preko Vlahovića, pa smo posle pauze gubili sa 4:1 - istakao je Maks Alegri.

Masimilijano Alegri
foto: EPA/Jose Sena Goulao

Nije samo trener kritikovao Dušana Vlahovića, već i italijanski mediji. Srbin je postigao gol (ruku na srce, na snimku se čini da je isti delo Kina, ali gol-tehnologija nije radila na ovom susretu), ali je zamenjen u 70. minutu, a kasnije se ispostavilo da se povredio.

Hteo jednom, ali dao gol drugom nogom: Dušan Vlahović
Hteo jednom, ali dao gol drugom nogom: Dušan Vlahovićfoto: EPA/Tiago Petinga

"Kalćomerkato" je Bonućiju, Kvardadu i Gatiju dao ocenu 4, Danilu 4,5, a Vlahovića je ocenio sa 5. Kako oni kažu, iako je dao gol, Vlahović je igrač manje na terenu!

"Gol je dao iz čiste tvrdoglavosti, a njegova partija je tehnički bila jako loša. Prijem mu je bio očajan, nije "čistio" loptu, osim toga što je bio na pravom mestu u pravo vreme bio je igrač manje na terenu", napisali su u svojoj analizi novinari "Kalćomerkata".

Dušan Vlahović
foto: EPA/Tiago Petinga

Makar su bili donekle zadovoljni Italijani onim što su videli od Filipa Kostića.

"Bio je najljući kod četvrtog gola i verovatno je jedan od retkih igrača u koje može da se veruje. Zaista se bori na jedan drugačiji način od ostalih", navodi se u analizi, koja nimalo nije poštedela Alegrija.

Filip Kostić, Aleksander Bah
foto: EPA/Tiago Petinga

Italijanski stručnjak na čelu stručnog štaba Juvea je na meti svih osim navijača koji ga podržavaju, a za ovu taktičku postavku dobio je trojku, navedeno je da je sva odgovornost na njemu, kao i da se stvari u Torinu ne menjaju nabolje.

Promene su neophodne, da li u igračkom kadru ili na klupi, pitanje je za Anjelija i njegove saradnike.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.