STRAŠNA PIKSIJEVA IZJAVA! "Pobedićemo tamo gde ih najviše boli"!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport

OTKRIVENA TAJNA!

STRAŠNA PIKSIJEVA IZJAVA! "Pobedićemo tamo gde ih najviše boli"!

Nikola Milenković otkrio šta je selektor rekao nakon remija posle Portugalije u Beogradu

Objavljeno: 21:13h

Štoper Fiorentine i fudbalske reprezentacije Srbije Nikola Milenković ispričao je detalje čuvene utakmice u Lisabonu posle koje su "orlovi" otišli na Mundijal.

Srbija je u novembru prošle godine savladala Portugaliju na "Da Lužu" rezultatom 2:1 i obezbedila direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Tačno mesec dana pre početka planetarnog šampionata je u intervjuu za banjalučki "ATV" pričao o toj utakmici i planovima za Katar.

- Bliži se Svetsko prvenstvo i ta mala doza adrenalina i euforije polako raste. Mi smo sada fokusirani na svoje klupske sezone, ali uvek u “malom mozgu” stoje misli o Svetskom prvenstvu. Odigrali smo sjajne kvalifikacija i biti prvi u grupi sa Portugalom je velika stvar. Pogotovo, pobediti Portugaliju u Lisabonu je velika stvar. Ponosni smo na to kako smo odigrali kvalifikacije, ne samo zbog prvog mesta u grupi, nego i zbog načina na koji smo stizali do pobeda. Nadam se da ćemo tako nastaviti i na Svetskom prvenstvu - ističe Milenković.

Nikola Milenković, Diogo Žota
foto: EPA/Antonio Cotrim

Već su mnogi srpski fudbaleri hvalili selektora Dragana Stojkovića Piksija, a isto je uradio i Nikola Milenković koji je oduševljen onime što se desilo otkako je on došao na klupu.

- Dragan Stojković nam je doneo veru, pobednički mentalitet i taj sportski bezobrazluk koji je i on sam imao kada je bio igrač. Doneo nam je toliku veru, da smo svi redom verovali u plasman na Svetsko prvenstvo. Na poluvremenu utakmice sa Portugalom kako je ko ulazio u svlačionicu tako je govorio: “Mi pobeđujemo danas!” To nam je svima bilo u glavama i na kraju smo to ostvarili. Doneo nam je i lepršavu pas igru u kojoj igrači mnogo više mogu da iskažu svoj potencijal i kvalitet.

Milenković je takođe za ATV otkrio i šta je Piksi svakome rekao posle remija u Beogradu.

- Nakon remija sa Portugalom u Beogradu, mister Stojković je rekao: “Pobedićemo ih u Lisabonu. Tamo gde ih najviše boli.” Do Lisabona smo imali još dosta utakmica, ali selektor je već tada imao viziju i video je unapred neke stvari - rekao je Milenković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.