PEŠIĆ U 97. MINUTU DONEO POBEDU ZVEZDI! Crveno-beli SRUŠILI Radnički u Nišu u poslednjoj sekundi (VIDEO)
Slavlje Aleksandra Pešića i saigrača, Foto: Starsport©

UTAKMICA ZA INFARKT

PEŠIĆ U 97. MINUTU DONEO POBEDU ZVEZDI! Crveno-beli SRUŠILI Radnički u Nišu u poslednjoj sekundi (VIDEO)

Napadač šampiona Srbije dao drugi gol u dubokoj nadoknadi vremena na Čairu i tako sprečio kiks u svog tima u rodnom gradu

Objavljeno: 19:47h

Fudbaleri Crvene zvezde došli su do pobede nad Radničkim u Nišu od 2:1 golomAleksandra Pešića u 97. minutu u 16. kolu Superlige Srbije.

Ludnica na Čairu krenula je u 60. minutu kada je crveni karton dobio Mburi Jankam posle neopreznog starta nad Ibrahimom Mustafom.

TENZIJE U NIŠU! Zvezdi sviran penal, pa poništen posle VAR-a, Lalatović potpuno izgubio kontrolu! (VIDEO)

Sudija Marko Ivković iskomunicirao je sa kolegama iz VAR sobe i odlučio da Kameruncu pokaže drugi žuti karton, odnosno isključenje.

Crveno-beli su materijalizovali brojčanu prednost osam minuta kasnije kada je Aleksandar Pešić savladao Dragana Rosića posle centaršuta Srđana Mijailovića sa leve strane.

Krenuo je na sve ili ništa Nenad Lalatović, trener domaćina i u 73. minutu izvršio trostruku izmenu odmah je dobio nagradu pošto je rezervista Saša Marjanović u prvom kontaktu sa loptom matirao Milana Borjana.

U nadoknadi vremena glavni sudija Marko Ivković ponovo je iskoristio pomoć VAR-a, ali je sada sam pogledao snimak i dao direktan crveni karton Etongu zbog udaranja Nemanje Milunovića.

I na kraju doalzimo do presudnog trenutka kada se činilo da ćemo prisustvovati kiksu izabranika Miloša Milojevića, u svom gradu ponovo je pogodio Aleksandar Pešić glavom, sada na centaršut Aleksandra Kataija.

Пласман обезедио Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.