"JOVIĆ JE VEOMA OSETLJIV ČOVEK"! Trener Fiorentine VERUJE u Lukin PREPOROD (VIDEO)
Luka Jović, Foto: Profimedia

SRBIN SE "PROBUDIO"

"JOVIĆ JE VEOMA OSETLJIV ČOVEK"! Trener Fiorentine VERUJE u Lukin PREPOROD (VIDEO)

Reprezentativac naše zemlje izjednačio je u 90. minutu protiv Intera na 3:3 posle asistencije Milenkovića, a prethodno kornera Terzića, ali su nero-azuri slavili četiri minuta kasnije

Objavljeno:

Fudbaleri Fiorentine izgubili su od Intera 4:3 u 11. kolu Serije A na domaćem terenu, a komentar je imao i Vinćenco Italijano, trener "ljubičastih".

"Viola" je gubila 2:0 i izjednačila na 2:2, a potom je ponovo gubila 3:2, ali je u 90. minutu izjednačio Luka Jović, posle asistencije Milenkovića, a prethodno kornera Terzića.

- Kada napadač ne postigne gol, to je najgora stvar za njega i utiče na njegovo samopouzdanje. Jović je veoma osetljiv čovek, došao je ovde želeći da se dokaže svetu, povredio se i mučio se, ali ako svi rade zajedno, nadam se da ovi golovi mogu biti pozitivan podsticaj za sve - rekao je Italijano.

Nero-azuri su slavili komičnim pogotkom Henrika Mhitarjana četiri minuta kasnije, a strateg kluba sa "Artemio Frankija" smatra da tim iz Milana nije zasluženo osvojio tri boda.

- Ne znam šta da kažem. Još jedna sumnjiva sudijska odluka, bio je faul – Nikola je bio u pravoj poziciji, Džeko mu je čak povukao dres. Nije prva takva odluka na našu štetu - zaključio je trener Fiorentine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.