RONALDO NAPISAO ŠTA MU JE NA DUŠI! "Uskoro ćemo opet biti zajedno"! (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/PETER POWELL

POŠTUJE SAIGRAČE I TRENERE!

RONALDO NAPISAO ŠTA MU JE NA DUŠI! "Uskoro ćemo opet biti zajedno"! (FOTO)

Portugalski fudbaler neće biti u timu Mančester junajteda za duel sa Čelsijem

Objavljeno: 23:59h

Kristijano Ronaldo se oglasio večeras na društvenim mrežama, pošto je rukovodstvo Mančester junajteda ranije danas odlučilo da ga odstrani iz tima.

Portugalac je izjavio da poštuje saigrače i trenere i dodao da veruje da će uskoro da se vrati u tim kluba sa "Old traforda".

"Crveni đavoli" su sinoć na svom terenu pobedili Totenhem sa 2:0 u 12. kolu Premijer lige, a Ronaldo nije igrao, već je utakmicu pratio sa klupe za rezervne fudbalere. Portugalac je u 89. minutu ustao sa klupe i napustio teren, a čelnici kluba su odlučili da ga izbace iz tima.

- Kako sam i uvek činio tokom moje karijere, trudim se da živim i igram sa puno poštovanja prema saigračima, protivnicama i mojim trenerima. To se nije promenilo. Ja se nisam promenio. Ja sam ista osoba i isti profesionalac kao što sam i bio poslednji 20 godina igranja elitnog fudbala i poštovanje je uvek igralo važnu ulogu u mojim odlukama - napisao je Ronaldo na društvenim mrežama.

Ronaldo neće biti u timu Mančester junajteda za duel sa Čelsijem narednog vikenda.

- Počeo sam veoma mlad, primeri starijih i iskusnijih igrača su uvek bili važni za mene. Zato sam, kasnije, uvek pokušavao da postavim sebe kao primer za mlađe igrače koji su rasli u timovima koje sam predstavljao. Nažalost to nije uvek moguće i ponekad nas žar momenta nadvlada. Sada trenutno, ja samo osećam kako moram da nastavim sa teškim radom u Karingtonu, podržavajući moje saigrače i biti spreman za sve u bilo kojoj utakmici. Popuštanje pred pritiskom nije opcija. Nikada nije bila. Ovo je Mančester junajted i stojimo ujedinjeni. Uskoro ćemo opet biti zajedno - poručio je portugalski fudbaler.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.