HARI KEJN NAPUŠTA PREMIJER LIGU ZA 100 MILIONA EVRA?!
Kapiten Engleza na korak od Bundeslige, Foto: Profimedia

bomba!

HARI KEJN NAPUŠTA PREMIJER LIGU ZA 100 MILIONA EVRA?!

"Nije lako nadomestiti nedostatak fudbalera kao što je Robert Levandovski"

Objavljeno: 07:02h

Čelnici Bajerna spremni su da u januaru naredne godine ponude Totenhemu čak 100 miliona evra za kapitena engleske fudbalske reprezentacije Harija Kejna, prenosi nemački portal “TZ”.

Čelnici Bajerna nisu zadovoljni učinkom fudbalera, koji su u redove šampiona Nemačke, stigli u letnjem prelaznom roku. Bajern je angažovao Sadija Manea iz Liverpula za 32 miliona evra, kao i mladog igrača Matisa Tela iz Rena za 20 miliona evra. Nemački mediji tvrde da je rukovodstvo Bajerna nezadovoljno učinkom Manea, koji je postigao sedam golova na 14 utakmica.

PREMIJER LIGA VIŠE NEĆE BITI ISTA: Čelsi i Totenhem planiraju trejd koji će izazvati "ZEMLJOTRES" u svetu fudbala!

– Nije lako nadomestiti nedostatak fudbalera kao što je Robert Levandovski. Igrača koji ti garantuju 25 ili 30 golova po sezoni nema puno. Potrebno ih je izmisliti, a to nije lako – rekao je predsednik Bajerna Herbert Hajner za nemački “Fokus”.

Najveća želja Bajerna je Hari Kejn, koji na leto 2023. ulazi u poslednju godinu ugovora sa Totenhemom. On je već dve godine na pragu odlaska iz londonskog kluba, ali je odbio sve ponude. “TZ” tvrdi da je Bajern spreman da ponudi 100 miliona evra Totenhemu u januaru naredne godine.

KEJN OPTIMISTA POSLE OBARANJA REKORDA! Nadam se da najbolje tek dolazi!

– Ako Kejn pristane na ponudu Bajerna, nemačkom klubu neće da bude problem da plati 100 miliona evra obeštećenja. Predsednik Bajern je rekao da novac nije problem. Ako Bajern ne uspe da angažuje Kejna, rukovodstvo minhenskog kluba pokušaće da kupi fudbalera Borusije Menhengladbah Markusa Tirama, koji košta znatno manje. Međutim, Kejn je prioritet – zaključuje “TZ”.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.