RUSKI FUDBALER GOVORIO O MOBILIZACIJI! Nije bilo pitanja, odmah su me pustili kući! (FOTO)
Dinijar Biljaletdinov, Foto: EPA/Magi Haroun

DOBIO VOJNI POZIV!

RUSKI FUDBALER GOVORIO O MOBILIZACIJI! Nije bilo pitanja, odmah su me pustili kući! (FOTO)

Dinijar Biljaletadinov posetio je regrutnu komisiju iz koje je dobio poziv

Objavljeno: 00:55h

Ruski predsednik Vladimir Putin nedavno je najavio delimičnu vojnu mobilizaciju, kojom bi trebalo da se vojnim snagama priključi još 300.000 razervista. Među njima se našlao i Dinijar Biljaletdinov, a sada se prvi put oglasio po tom pitanju.

Dok su se na drugoj strani fronta u vojsci Ukrajine našli brojni poznati sportisti, koji nisu mogli da izbegnu opštu mobilizaciju ako su se našli na teritoriji svoje zemlje, sada se u medijima pojavila priča o prvom ruskom sportisti koji je dobio vojni poziv. Bivši vezni fudbaler ruske reprezentacije Biljaletdinov posetio je regrutnu komisiju iz koje je dobio poziv.

- Dobro sam. Otišao sam u vojnu kancelariju, ažurirao neka dokumenta. Bio sam tamo pola sata. Trebalo je samo proveriti podatke. Nije bilo pitanja, odmah su me pustili kući - rekao je Dinijar za ruski portal Metaratings.

Podsetimo, Biljaletadinov je karijeru završio 2019. godine, a tokom karijere je pored Evertona nastupao i za moskovske timove Lokomotivu, Spartak i Torpedo, a nosio je i dres Anžija i Rubina.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.