TO SU PRIČE ZA MALU DECU: Prve reči Gordana Petrića posle senzacije u Sremskoj Mitrovici!
Gordan Petrić, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

bez komentara

TO SU PRIČE ZA MALU DECU: Prve reči Gordana Petrića posle senzacije u Sremskoj Mitrovici!

Vežbaju ih posle svakog treninga, ali nismo za ovaj meč

Objavljeno:

Trener Partizana Gordan Petrić istakao je da tom klubu ne smeju da se dešavaju porazi kao što je eliminacije iz 1/16finala Kupa Srbije.

Crno-beli su u Sremskoj Mitrovici doživeli poraz tako što su u 92. minutu primili gol za 1:1, a onda promašili sva četiri penala i ispali iz Kupa.

- I da se završilo 1:0 nismo igrali dobro. Primili smo gol u poslednjem minutu, ne bi to trebalo da se dešava Partizanu, pad koncetrcaije, ali nismo igrali dobro. Da li je smetao teren, to su priče za malu decu, isto je i njima, zasluženo smo izgubili i moraju momci da dignu glavu. Ali nismo zaslužili da prođemo - bila je prva reakcije Gordana Petrića.

- Senzacija jeste, svakako da Partizan ovo ne sme da dozvoli da gubi od ovakvog protivnika, slabijeg. Momcima mogu da zamerim mnogo stvari, ali to su stvari za svlačionicu -rekao je Petrić i na kraju istakao da nisu vežbali penale:

- Vežbaju ih posle svakog treninga, ali nismo za ovaj meč. Promašili su sva četiri penala, ne znam kada se to desilo - zaključio je trener Partizana.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.