PARTIZAN ELIMINISAN! Radničkom pripala penal drama u Sremskoj Mitrovici!
Detalj sa utakmice Radnički Sremska Mitrovica - Partizan, Foto: FK Partizan/Sandić foto

KUP SRBIJE!

PARTIZAN ELIMINISAN! Radničkom pripala penal drama u Sremskoj Mitrovici!

Rezultat u regularnom delu bio je 1:1

Objavljeno: 20:45h

Fudbaleri Partizana doživeli su šokantno ispadanje na startu Kupa Srbije, pošto je bolji od njih bio drugoligaš Radnički iz Sremske Mitrovice posle boljeg izvođenja penala.

Imali su crno-beli sve u svojim rukama. Golom Patrika Andradea iz 18. minuta vođstvo i trenuci su ih delili do prolaska u osminu finala. Ipak, dozvolili su da prime pogodak u dubokoj nadoknadi, a strelac je bio Đorđe Petrović pa se tako otišlo u penal seriju. U penal seriji pravi potop Partizana. Nijedan od četiri udarca nisu realizovali Beograđani. Poput amatera šutirali su Rikardo Gomeš, Marko Živković, Slobodan Urošević i Patrik Andrade i time doprineli da prisustvujemo pravoj senzaciji.

FK Partizan
foto: FK Partizan/Sandić foto

Trenutno 14. tim Prve lige Srbije izbacio je velikana iz Humske zahvaljujući golovima Nemanje Spasojevića i Đorđa Petrovića, a udeo u trijumfu imao je i golman Mihailo Dragićević koji je zaustavio udarce sa bele tačke Rikarda i Andradea.

Bruka kakva će se dugo pamtiti u Humskoj ulici. Ovaj poraz je u rangu onoga što se dogodilo svojevremeno protiv Timoka ili BSK Batajnice.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.