MAJSTOR JE MAJSTOR: Pogledajte GOLČINU legende velikana direktno iz kornera! (VIDEO)
Huan Kintero slavi gol direktno iz kornera, Foto: Printscreen/Twitter/ArgiesFutbal

bravura

MAJSTOR JE MAJSTOR: Pogledajte GOLČINU legende velikana direktno iz kornera! (VIDEO)

Poznat je po razornom udarcu levicom sa distance, daje golčine i iz slobodnjaka, ali se ponekad okuša i iz kornera

Objavljeno:

River Plejt ima katastrofalnu sezonu. Argentinski velikan je ispao već u osmini finala iz Kopa Libertadoresa, u prvenstvu kasne devet bodova za vodećim Atletiko Tukumanom pa se čini da nema ništa od titule, a sad su ispali i iz kupa.

Nedavno je River izgubio 0:1 na gostovanju ljutom rivalu Boki Juniors u ligi pa su se navijači crveno-belih nadali revanšu u Kopa Argentini gde je unapred viđen novi Superklasiko u polufinalu. Međutim, "Milioneri" su sinoć u četvrtfinalu izgubili na penale na gostovanju Patronatu - 2:2, 3:4 penalima.

Poveli su izabranici Marsela Gajarda golom Sukulinija (11'), da bi Patronato preokrenuo Estigaribije (34') i Erere (47'), a onda je River Plejtu egal brzo vratio Huan Kintero.

Kolumbijac je postao živa legenda navijača spektakularnim golom u produžecima istorijskog finala Kopa Libertadoresa protiv Boke igranog u Madridu decembra 2018. (3:1).

Poznat je po razornom udarcu levicom sa distance, daje golčine i iz slobodnjaka, ali se ponekad okuša i iz kornera. Baš to je uradio protiv Patronata u 53. minutu i pokazao da zna kako i da zavrne loptu, a ne samo da joj da snagu. Prava majsotrija kao što možete videti na snimku.

Ipak, nije River uspeo da preokrene, a domaćin je bio bolji u penal seriji. Kasnije sinoć, Boka je pobedila Kilmes 3:2 i biće im rival u polufinalu.

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.