RONALDO NA UDARU NAVIJAČA! Ponovio istu glupost kao protiv Srbije, sada mu neće oprostiti! (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Hugo Delgado

GLAVNI KRIVAC ZA LOŠ REZULTAT!

RONALDO NA UDARU NAVIJAČA! Ponovio istu glupost kao protiv Srbije, sada mu neće oprostiti! (FOTO)

Navijači su sve više za to da mu se oduzme kapitenska traka

Objavljeno: 13:48h

Portugalcima se ponovila Srbija. Rezultatski je scenario bio poput onog iz Lisabona, a Kristijano Ronaldo uradio je isto što i u Beogradu.

Španija je u samoj završnici uspela da trijumfuje, iako su Portugalci branili remi koji bi ih odveo na završni turnir Lige nacija. Primili su gol u 88. minutu od Alvara Morate, baš kao što je Aleksandar Mitrović u 90. rastužio Ronalda i drugove.

Ronaldo se postarao da još jedan detalj podseća na Srbiju, jer je po završetku meča ponovo bacio kapitensku traku na pod.

Protiv Srbije je to uradio rezigniran sudijskom odlukom, a protiv Španaca razočaran novim bolnim porazom svog nacionalnog tima.

Navijači su i tada bili za to da mu se oduzme kapitenska traka, a sada su još glasniji u tom protestu.

Portugalski mediji danas su osuli paljbu po svom kapitenu. Ronaldo igra najgoru sezonu u karijeri. U Junajtedu je odigrao osam utakmica i postigao samo jedan gol za 376 minuta, a sa slabom igrom je nastavio i u reprezentaciji.

U njemu vide glavnog krivca za loš rezultat.

- Manje Ronalda, više Portugala - stoji na naslovnici "A Bole".

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Hugo Delgado

Mediji u Portugalu smatraju da Kristijano mora da se preseli na klupu jer je u očajnoj formi. Sa tim se slažu i navijači. U jednoj anketi oko 60 procenata navijača navelo je da ne želi Ronalda u startnoj postavi na Mundijalu u Kataru.

- Ne kritikujem ga. Samo podsećam da svakoj dobroj stvari mora doći kraj. Njegove sposobnosti slabe, to je normalno s godinama. Bez obzira na to koliko ga volite, vreme je da se polako povuče - poručio je jedan navijač.

Portugalski novinar Lovri je dodao:

- Nema nikakve logike da Ronaldo bude starter na Svetskom prvenstvu. Ne kada su Leao, Neto, Feliks i mnogi drugi talentovani igrači tu i čekaju svoje mesto.

Podsetimo, Portugalija je na Mundijalu u Kataru u grupi sa Ganom, Urugvajem i Južnom Korejom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.