"VI NISTE NORMALNI, MAJKE MI..." Ludo slavlje fudbalera Srbije na terenu, Piksi i Mitar poleteli u vazduh! (VIDEO)
Piksi i Mitrović na rukama igrača, Foto: Printscreen/Twitter/@FSSrbije

zaslužili

"VI NISTE NORMALNI, MAJKE MI..." Ludo slavlje fudbalera Srbije na terenu, Piksi i Mitar poleteli u vazduh! (VIDEO)

Posle trijumfa na stadionu je logično usledila opšta euforija među našim fudbalerima, ali i prisutnim navijačima koji su u solidnom broju došli u glavni grad Norveške

Objavljeno:

Krenuli smo iz Divizije C, napravili korak ka Diviziji B, a od juče smo zvanični članovi Divizije A. Fudbalska reprezentacija Srbije je napredovala mesto po mesto i sada zvanično može da kaže da spada u sam krem evropskog fudbala posle trijumfa nad Norvežanima (0:2) u Ligi nacija na stadionu "Uleval" u Oslu.

Ne zna se ko je odigrao bolji meč u dresu Srbije, svi su dali svoj doprinos da "Orlovi" na kraju odnesu vrednu pobedu, a najviše raduje što se čimni da koga god Piksi uvrsti u startnu postavu, da neće podbaciti.

1 / 5 Foto: EPA/Frederik Varfjell

Posle trijumfa na stadionu je logično usledila opšta euforija među našim fudbalerima, ali i prisutnim navijačima koji su u solidnom broju došli u glavni grad Norveške.

Nije dugo prošlo dok nisu "ugrabili" Dragana Stojkovića Piksija koji je napravio ovaj tim, stvorio atmosferu zajedništva, kakvu nismo imali toliko dugo u nacionalnom timu. I on je sa širom raširenim rukama odlučio da se prepusti momentu i da zapliva u vazduhu na rukama srpskih reprezentativaca.

- Dobro je, vi niste normalni, majke mi - vikao je razdragani selektor Srbije.

Tu nije sve stalo, jer se onda začulo: "'Ajmo Mitra malo, 'ajde, 'ajde, 'ajde", a onda je u zrak poleteo i sjajni Aleksandar Mitrović koji je na ovom meču postigao svoj 50. gol u nacionalnom timu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.