MESI JE BOŽANSTVO U AMERICI: Dao 2 komada pa se potpisao na LEĐIMA navijača, a golman ga ISTETOVIRAO na ruci! VIDEO
Leo Mesi se potpisuje na leđima navijača, Foto: Printscreen/YouTube/RANDOM Edits

šou gde god da ode

MESI JE BOŽANSTVO U AMERICI: Dao 2 komada pa se potpisao na LEĐIMA navijača, a golman ga ISTETOVIRAO na ruci! VIDEO

Svi su potrčali ka Mesiju, ali je jedan požurio da dobije svoj poklon zasigurno

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Argentine je ne tako lagano pobedila Jamajku u poslednjem prijateljskom meču, iako je bilo 3:0. Lionel Mesi je odmarao sve do 56. minuta kada je ušao u igru i postigao poslednja dva gola, u 86. i 89. minutu.

Onda je krenula prava ludnica na terenu "Red Bul arene" u Njujorku. gde se utakmica igrala. Svi su potrčali ka Mesiju, ali je jedan požurio da dobije svoj poklon zasigurno i utrčao na teren pre kraja, odnosno posle prvog Leovog gola.

Mesi je imao sluha i milosti pa je krenuo da mu ispuni želju i potpiše se na leđima ovog muškarca, ali tek što je krenuo, redari su ga oborili na zemlju...

Koliko je tek Argentinac popularan u domovini, najbolje govori podatak da je mladi golman Fransisko Ranijeri istetovirao Leov potpis na svojoj ruci!

A kad je upoznao Mesija i delio teren s njim jer su "Gaučosi" posetili njegov klub, Inter Majami, rekao je da mu je to najbolji dan u životu

Argentina je pre Jamajke pobedila i Honduras 3:0, a Mesi je i na toj utakmici dao poslednja dva gola. Nema šta, i po igrama u PSŽ-u, ove sezone deluje kao stari Leo Mesi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.