NEĆE VIDETI KATAR! Odbio poziv selektora da učestvuje u posebnom treningu!
Tim Krul, Foto: EPA/Vincent Jannink

žestoka kazna!

NEĆE VIDETI KATAR! Odbio poziv selektora da učestvuje u posebnom treningu!

Tim Krul nije pozvan za septembarske mečeve Holanđana u Ligi nacija

Objavljeno: 11:28h

Holandski golman Tim Krul definitivno neće ići na Svetsko prvenstvo u Kataru, nakon što je odbio poziv selektora Luja Van Gala da učestvuje u posebnom treningu za branjenje penala.

Krul nije pozvan za septembarske mečeve Holanđana u Ligi nacija i Van Gal ga je potom tražio kako bi ostalim golmanima pomogao da brane penale, u čemu je ovaj stručnjak, ali je čuvar mreže Noriča rekao "ne."

Tim Krul
foto: EPA/Andy Rain

- Krul me je nazvao da mi kaže da neće doći. Mislim da je to šteta jer znam da on brani najviše penala što se tiče statistike. Hteo sam da pomogne ostalim golmanima. Za njega sada nema budućnosti u Holandiji, jer nije želeo da dođe. To je isključivo posledica njegove odluke - rekao je Van Gal.

Krul je za reprezentaciju branio od 2011. godine i sa dva odbranjena penala 2014. godine odveo je Holandiju u polufinale Mundijala gde su, takođe posle borbe sa bele tačke, ispali od Argentine.

Holanđani su u četvrtak veče dobili Poljsku u gostima sa 2:0, a na golu je stajao drugi najstariji debitant Remko Pasver zbog kog se povela velika polemika. Naime, mnoge legende smatraju da čuvar mreže Ajaksa ne bi trebalo da bude prvi golman.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.