ĐURIĆ ODGOVORIO VULETIĆU: Pravniče, zbog tvojih poznavanja propisa Partizan je izbačen iz Evrope!
Foto: Dragan Kadić

nazvao ih je mapetovcima

ĐURIĆ ODGOVORIO VULETIĆU: Pravniče, zbog tvojih poznavanja propisa Partizan je izbačen iz Evrope!

Bivši predsednik crno-belih je pisanu izjavu dostavio javnosti
Objavljeno: 15:50h

- I to je jedini motiv svega što ovi fudbalski Mapetovci rade u poslednje vreme - rekao je Đurić.

foto: Dragan Kadić

On je zamolio Vuletića da "sledeći put ustane" kada pominje imena koja su Partizanu donela šest vezanih titula, učešće u Ligi Evrope ili Ligi šampiona gotovo svake godine, kao i velike transfere.

- I da prekinu s lažima o nasleđenom dugu, jer oni dobro znaju da je isti toliki novac tek dolazio na naplatu od realizovanih transfera. Posebna priča je "slučaj Živković" i njihova totalna nesposobnost da na kraju klub bude zadovoljan realizacijom njegovog transfera. Mnogo, zaista mnogo gluposti su napravili ovi fudbalski Mapetovci na čelu s lažnim fudbalskim radnicima koji znaju samo da plaču i obmanjuju - rekao je Đurić.

foto: Dado Đilas

- Kada budu imali rezultate kao oni o kojima loše govore, onda će imati i kredibilitet. Do tada bolje neka ćute, jer zbog svakodnevne štete koju prave zbog neznanja i neobaveštenosti, klub su već doveli do ivice ambisa - zaključio je Đurić.

Za vreme Đurićevog predsednikovanja (2008-2014) Partizan je šest puta bio šampion Srbije i osvojio dva Kupa, jednom učestvovao u grupnoj fazi Lige šampiona, te tri puta u grupnoj fazi Lige Evrope.

BONUS VIDEO: Pogledajte najnoviju epizodu Espreso dizanja sa Dijanom!

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.