ĐURIĆ ODGOVORIO VULETIĆU: Pravniče, zbog tvojih poznavanja propisa Partizan je izbačen iz Evrope!
Foto: Dragan Kadić

nazvao ih je mapetovcima

ĐURIĆ ODGOVORIO VULETIĆU: Pravniče, zbog tvojih poznavanja propisa Partizan je izbačen iz Evrope!

Bivši predsednik crno-belih je pisanu izjavu dostavio javnosti
Objavljeno: 15:50h

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da je aktuelna uprava klub dovela "do ivice ambisa" i pozvao da prekinu sa iznošenjem laži o nasleđenom dugu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Đurić je u izjavi dostavljenoj agenciji Beta odgovorio potpredsedniku crno-belih Vladimiru Vuletiću, koji je u ponedeljak izjavio da je uprava kluba sa Đurićem na čelu ostavila iza sebe dug od 15 miliona evra.

foto: Saša Pavlić Koky

- Taman kada pomislim da čovek čiji studenti javno komentarišu cenu njegovih usluga na Pravnom fakultetu neće ponavljati već izrečene laži i manipulisati istinom, on izlazi s pričom u koju ne veruju ni oni koji su zajedno sa njim falsifikovali svoj dolazak na čelo Partizana. Pravnik zbog čijih je poznavanja propisa Partizan, prvi put u svojoj istoriji, izbačen pre vremena iz svih evropskih takmičenja, pokušava da opravda nerad i neznanje uprave koja je oko sebe napravila pustoš - naveo je Đurić.

foto: Dado Đilas

UEFA je suspendovala Partizan iz evropskih takmičenja zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja, odnosno zbog neizmirenih dugovanja. Đurić je naveo i da je Vuletić "sramnim manipulacijama" rasterao sve legende kluba, da je "opustošio tribine" stadiona i da sada priprema teren za potvrdu kazne kojoj su "on i ostali članovi nesrećne uprave jedini kumovali".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.