PIKSI, SPREMAJ REVANŠ: Norvežani ostali bez GLAVNE poluge pred gostovanje Srbije!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

u problemu su

PIKSI, SPREMAJ REVANŠ: Norvežani ostali bez GLAVNE poluge pred gostovanje Srbije!

Kapiten Norveške je sa samo 23 godine već odigrao 43 utakmice za reprezentaciju, za poslednjih 18 meseci nije propustio nijedan duel

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije u subotu počinje novi "prozor" u okviru Lige nacija kad dočekuje Švedsku na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu (20.45).

U istom terminu, tri dana kasnije, "Orlovi" gostuju u Oslu Norveškoj koja je lider naše Grupe B4 posle četiri kola i trenutno ima najbolje izglede da osvoji prvo mesto i izbori plasman u A diviziju.

Fudbalska reprezentacija Srbije, Fudbal, Sport
foto: Starsport

Međutim, šanse Piksijeve Srbije da uzvrati "Vikinzima" za poraz u Beogradu porasle su neočekivano jer će domaćin skoro izvesno biti bez jednog od svojih najboljih igrača.

Naime, kapiten Norvežana i Arsenala, Martin Edegor, povredio se na treningu uoči meča lidera Premijer lige u Brentfordu. "Tobdžije" su i bez svog plejmejkera slavile ubedljivo 3:0, a njihovi navijači se sada nadaju da će se Edegor oporaviti do 1. oktobra kada ligaško takmičenje nastavljaju ni manje ni više nego gostavanjem gradskom rivalu Totenhemu.

Martin Edegor
foto: Profimedia

Edegor je sa samo 23 godine već odigrao 43 utakmice za reprezentaciju svoje zemlje, za poslednjih 18 meseci nije propustio nijedan duel, pa bi njegov izostanak bio ozbiljan udarac za Norvežane.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.