LOPOVI POSTAVILI UREĐAJ ZA PRAĆENJE POD TADIĆEV AUTOMOBIL! Kapiten Srbije OTKRIO nepoznate detalje - HAOS
Dušan Tadić, Foto: Starsport©

BILO JE BAŠ OPASNO

LOPOVI POSTAVILI UREĐAJ ZA PRAĆENJE POD TADIĆEV AUTOMOBIL! Kapiten Srbije OTKRIO nepoznate detalje - HAOS

Tadić progovorio o sukobu sa pljačkašima, uopšte nije bilo naivno

Objavljeno: 13:47h

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić ponovo se oglasio posle napada u Amsterdamu i objasnio šta se tačno dogodilo.

Tadić je uspeo da se odbrani od dvojice napadača koji su pokušali da ga opljačkaju. Podsetimo, on je bio žrtva pljačke u Holandiji, uzvratio je razbojnicima udarcem posle čeg su oni pobegli.

Kako je preneo holandski "De Telegraf", dva naoružana čoveka čekala su kapitena Ajaksa ispred njegovog doma u želji da ga opljačkaju, u noći između 27. i 28. jula. Već 30. jula, Tadić je igrao protiv PSV-a u Superkupu Holandije, njegov tim je izgubio sa 5:3. Upravo je za ovaj portal on otvorio dušu i rekao šta se sve dogodilo.

Dušan Tadić
Dušan Tadićfoto: Profimedia

- Bio sam na večeri sa prijateljem, a oni su ispod mog automobila postavili uređaj za praćenje. Kada sam stigao kući, dvojica razbojnika su me napali. Bio sam u odelu i cipelama, ali sam bio brži od njih. Trčao sam 400 metara i nisu mogli da me stignu, ali su imali skuter. Uspeli su da me stignu i izbila je tuča. Kretao sam se levo i desno kako bih izbegavao konflikt, a uspeo sam i da zadam nekoliko udaraca vođi bande. Drugi me je uhvatio sa leđa za vrat, ali sam ga udario laktom. Uspeo sam ponovo da pobegnem i tada sam ih izgubio iz vidokruga - ispričao je Tadić za "De Telegraf" i nastavio:

- Tek kasnije shvatite da su stvari mogle da budu drugačije. U tom trenutku ste puni adrenalina i počinjete da se borite. Čak i da sam video da nosi tri pištolja, ne bih dozvolio da izgubim ponos. Odrastao sam u Srbiji i često sam bio deo tuča. Osećao sam se snažno - rekao je kapiten srpskog tima i ovim rečima samo pokazao zbog čega je rođeni vođa.

Dušan Tadić
Dušan Tadićfoto: EPA-EFE

Da je Tadić uzvratio razbojnicima udarcem nije mogao da sakrije i da je hteo, mada je malo ko pridavao značaj flasterima na njegovoj ruci posle meča u Superkupu Holandije protiv PSV-a, koji je njegov tim izgubio sa 5:3.

Jer, tek 10. avgusta je ovaj događaj isplivao u javnost.

Naime, pljačkaši su Tadića sačekali kada je izašao iz svog automobila, a on je pokušao da pobegne. Nakon kraće jurnjave, Tadić je uspeo da otvori vizir kacige jednog pljačkaša i da ga udari. Tragovi toga videli su se i protiv PSV-a.

Tada je pretrpeo blaže povrede ruke, pocepao je odeću, a onda je uspeo da pobegne u jedan lokal, to je bilo dovoljno da pljačkaši pobegnu skuterom.

Dušan Tadić, Pljačka
foto: Profimedia, EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Kako se navodi, Tadić je već bio dugo na oprezu, holandski medij piše da s dva čoveka sa kacigama već kucala na vrata kuće, pretvarajući se da su dostavljači pice. Tada je tu bila samo Tadićeva supruga koja je bila sumnjičava i nije otvarala vrata. Pretpostavlja se da je to bila priprema akcije, a Tadić se pobrinuo da dobro obezbedi svoj dom i porodicu.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.