ANEGDOTE SKROMNOG JUNAKA ORLOVA! Ronaldo mu tražio dres, herojski čin koji će Srbija zauvek pamtiti! (VIDEO)
Stefan Mitrović uvek je davao svoj maksimum, Foto: Profimedia

NAJZASLUŽNIJI AKTER ZA PROLAZ NA SP!

ANEGDOTE SKROMNOG JUNAKA ORLOVA! Ronaldo mu tražio dres, herojski čin koji će Srbija zauvek pamtiti! (VIDEO)

Jedan od zaslužnih ljudi zbog koje Srbija igra Svetsko prvenstvo

Objavljeno: 09:06h

Stefan Mitrović rođen je 1990. godine, ponikao je u Radu i Crvenoj zvezdi. Prvi upečatljiv transfer događa se 2013. godine kada je za malo više od milion evra prešao u redove Benfike.

Trenutno nastupa za Hetafe i reprezentaciju Srbije, igra na poziciji štopera i pun je anegdota i zanimljivih priča iz sveta fudbala premda se njime bavi od malih nogu, a na visokom nivou igra više od deset godina.

ZBOG PLASMANA NA MUNDIJAL SRBI ZASLUŽILI VEĆE POŠTOVANJE U ŠPANIJI! Mitrović podelio SJAJNU ANEGDOTU!

Aca Stojanović ugostio je iskusnog fudbalera u svom podkastu "Alesto" u kojem je izrečeno nekoliko interesantnih stvari.

Odmah su se dotakli teme o jednom od najboljih igrača, Kristijanu Ronaldu, kao i o tome da li je istina da je Portugalac tražio Mitrovićev dres.

KRISTIJANO RONALDO POGUBIO KONCE! Besni Portugalac udario saigrača u svlačionici - sve isplivalo!

"Bilo je mnogo šala posle te utakmice, mada on je više pokazao nervozu i neki drugi deo njegove ličnosti prema meni zbog tog dresa. Mislim da onaj gest koji je napravio na Marakani nije primeren za njegov status u fudbalskom svetu. Međutim meni je drago zbog svega što se izdešavalo, tako da, sve je ostalo istorija." Rekao je Mitrović

Nakon toga usledilo je ponovno prisećanje na herojsku odbranu u pomenutom duelu.

"Da nije bilo tog detalja, da nisi uklizao za tom loptom, da je nisi izbacio, teško bismo mi otisli na Svetsko." Znatiželjan je Stojanović.

"Ne treba stavljati u prvi plan taj detalj, međutim drago mi je, svako ko me poznaje zna da mi je ekipa na prvom mestu i da ću uvek dati svoj maksimum, da ću se boriti do zadnjeg atoma snage." Prizemno će iskusni defanzivac.

Na trenutak voditelj se osvrnuo na početak karijere Mitrovića.

Fudbalska reprezentacija Srbije, Stefan Mitrović, Diogo Žota
foto: EPA/Andrej Cukić

"Kada se setiš nekih detalja sa početka karijere, kada si igrao u Radu, da li si i tada igrao sa istom strašću kada nisi imao dinara u džepu kao i sada?" Radoznalo je upitao.

"Jesam, imao sam dosta težak put da dođem danas tu gde jesam, ta ljubav prema fudbalu, prema sportu uvek me je gurala danas i dan danas me motiviše da svakim danom budem sve bolji i bolji. Ja sam igrač koji je tri puta po šest meseci bio bez kluba, koji je bio na probama u deset srpskih klubova i stvarno me ta želja gurala napred, imam to u sebi da ne odustajem i ne priznajem neuspeh i dan danas se setim reči svoje supruge, 'šta ćemo da radimo ako ne uspeš' ali ja to nikada nisam priznavao." Iskreno će Mitrović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.