ŽIVKOVIĆ ŽALI ZA POBEDOM, O PENALU NEMA DILEME!
Detalj sa 168. večitog derbija, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

šta je falilo?

ŽIVKOVIĆ ŽALI ZA POBEDOM, O PENALU NEMA DILEME!

Posle sedam odigranih utakmica Zvezda je prva na tabeli Superlige Srbije sa 19 bodova, dok je Partizan iz istog broja mečeva upisao 12 bodova

Objavljeno:

Fudbaler Partizana, Marko Živković, rekao je večeras da je njegova ekipa mogla do pobede u "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde i dodao da je penal bio "čist".

- Utisak da smo mogli da mogli da pobedimo, da smo bili konkretniji, da smo više želeli pobedu, ali nismo možda imali koncentracije u nekim završnim pasovima, u nekim polušansama. Ostaje žal za pobedom - rekao je Živković posle utakmice.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su u sredu veče na stadionu u Humskoj nerešeno 1:1, u utakmici devetog kola Superlige Srbije.

Zvezda je u 168. "večitom" derbiju povela preko Osmana Bukarija u 26. minutu, dok je gol za crno-bele sa penala postigao Bibras Natho u 56. minutu.

Večiti derbi
foto: Starsport©

Prethodno je u kaznenom prostoru oboren upravo Živković. Usledila je reakcija iz VAR sobe, a nakon gledanja video snimka na "belu tačku" je nekoliko minuta kasnije pokazao sudija Milan Mitić.

- Zato postoji VAR, kontakta je bilo. Nije bio strašan udarac, ali je bilo za penal - rekao je Živković.

FK Partizan, Marko Živković
foto: Starsport©

Posle sedam odigranih utakmica Zvezda je prva na tabeli Superlige Srbije sa 19 bodova, dok je Partizan iz istog broja mečeva upisao 12 bodova i zauzima osmo mesto.

U sledećem kolu Zvezda dočekuje TSC, a Partizan gostuje Kolubari.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.