ZVEZDA JE OŠTEĆENA ZA PENAL?! Navijači crveno-belih BESNI zbog ovog detalja! (VIDEO)
Sporni detalj, Foto: Printscreen/Arenasport TV

auu

ZVEZDA JE OŠTEĆENA ZA PENAL?! Navijači crveno-belih BESNI zbog ovog detalja! (VIDEO)

Ozbiljan prestup Mitića, ali i njegovih kolega u VAR sobi ili ne?

Objavljeno:

Pisali smo uoči 168. derbija kako Partizan nije slavio na prvenstvenim derbijima u kojima je imao penal još od 1986. godine, bez obzira da li su ga iskoristili ili ne.

Tradicija se nastavila u sredu u veče pošto su Partizan i Crvena zvezda odograli nerešeno 1:1 u 168. večitom derbiju, a Natho je golom sa bele tačke anulirao lep gol Bukarija u prvom poluvremenu.

Crveno-beli su tako zadržali sedam bodova prednosti nad večitim rivalom, ali njihovi navijači ukazuju na jedan detalj sa samog početka utakmice kada su, kako smatraju, njihovi ljubimci ozbiljno oštećeni.

Milan Mitić sudija
foto: Starsport©

Sugerišu da je sudija Milan Mitić, debitant na večitim derbijima, trebalo da dosudi penal za Zvezdu posle duela u šesnaeestercu crno-belih.

Igor Vujačić i Aleksandar Pešić su krenuli na loptu posle centaršuta vsa leve strane, prvo je bilo obostranog guranja, pa je štoper Partizana levom rukom povukao za dres napadača Zvezde unapred nakon čega je ovaj pao. Bar po viđenju "Delija".

Ozbiljan prestup Mitića, ali i njegovih kolega u VAR sobi ili ne? Da li je činjenica da se sev odigralo u prvom minutu, posle samo 37 sekundi, uticala na njih?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.