PARTIZAN NA MIŠIĆE DO BODOVA U KRAGUJEVCU: Natho doneo veliku radost crno-belima, sada su misli usmerene ka derbiju
Bibars Natho junak meča, Foto: Starsport©

superliga srbije

PARTIZAN NA MIŠIĆE DO BODOVA U KRAGUJEVCU: Natho doneo veliku radost crno-belima, sada su misli usmerene ka derbiju

Natho je pogodio u 88. minutu

Objavljeno: 19:12h

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnički u Kragujevcu sa 1:0.

Jedini gol postigao je Bibars Natho u 88. minutu meča.

Utakmicu sa više ritma smo gledali u prvom poluvremenu, gde su se ređale prilike za obe ekipe. Partizan je uglavnom pretio iz kontri i polukontri, gde je glavna opasnost po gol domaćih bio Dijabate, koji je propustio veliku priliku da u 18. minutu dovede svoj tim u vođstvo.

FK Partizan
foto: Starsport©

Ni Radnički nije bio bez svojih prilika, ekipa iz Kragujevca je pretila preko Stojiljkovića, Tomića i Vlajkovića, koje su izazvale uzdahe kod pristalica domaćih navijača.

Drugo poluvreme je bilo u znaku Partizana, koji je kao što se očekivalo imao veću terensku inicijativu. Ono što može da brine je podatak da crno-beli ni iz te inicijative nisu uspeli da stvore nijednu ozbiljnu priliku za gol. Vredno pomena je udarac Bibarsa Natha iz slobodnog udarca u 59. minutu.

FK Partizan
foto: Starsport©

Lagano je 1:0 moglo biti u 78. minutu kada je Maksimoviću malo falilo da loptu ćušne u praznu mrežu. Odogovorio je Partizan momentalno na drugoj strani, Samed Baždar je bio u kolosalnoj šansi, ali je lopta otišla u korner.

Trenutak koji je doneo pobedu Partizanu se desio u 88. minutu kada je Bibars Natho posle kornera i udarca Saničanina glavom, bio najspretiniji u kaznenom prostoru i smestio je loptu u mrežu gola Radničkog, čime je doneo Partizanu sva tri boda na nezgodnom gostovanju u srcu Šumadije.

FK Paritzan, Bibars Natho
foto: Starsport©

Partizan je tako stigao do 11. boda i u miru može da dočeka večiti derbi koji je na programu u sredu od 20 časova, a crno-beli će biti domaćini na toj utakmici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.