PARTIZAN SE PRIPREMA U KRAGUJEVCU! Petriću derbi nije najvažniji, ODMORIĆE NEKE IGRAČE!
Gordan Petrić uliva poverenje u klub, Foto: Starsport©

sve karte na radnički!

PARTIZAN SE PRIPREMA U KRAGUJEVCU! Petriću derbi nije najvažniji, ODMORIĆE NEKE IGRAČE!

"Sada je prvenstvo, sutra je utakmica koja može da bude zanimljiva"

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana gostuju od 17 časova igrati u Kragujevcu protiv Radničkog 1923, utakmicu osmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Trener Partizana Gordan Petrić rekao je da igrači osećaju veliko olakšanje posle plasmana u grupnu fazu Lige konferencija i da se sada okreću prvenstvenoj utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca.

GROBARI SPREMITE SE ZA TRANSFER BOMBU: Petrić najavio dolazak najvećeg pojačanja!

"Završili smo ono što smo imali poslednjih sedam dana, evropske utakmice i veliko je olakšanje za igrače što smo se kvalifikovali. Nosili su veliki teret, koji je bio i za klub, navijače, ljude koji dolaze da prate Partizan. Sada je prvenstvo, sutra je utakmica koja može da bude zanimljiva pošto smo doveli igrača (Hamidu Traore) koji može da napravi balans, da drugačije igramo", rekao je Petrić na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik.

Upitan o "večitom" derbiju koji je na programu u sredu u Humskoj, Petrić je rekao da o toj utakmici samo razmišlja koliko je potrebno da organizuje treninge i najavio da će neke igrače odmarati ne zbog Crvene zvezde, već zbog ritma koji je ekipa imala.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.