ZVEZDA IMA PRIMEDBE NA SUĐENJE! Srpski šampion oštećen u tri situacije! (VIDEO)
Entoni Tejlor, Foto: Starsport©

BITNI MOMENTI MEČA!

ZVEZDA IMA PRIMEDBE NA SUĐENJE! Srpski šampion oštećen u tri situacije! (VIDEO)

Utakmica je na kraju završena nerešeno 2:2

Objavljeno: 17:23h

Iako spada u kategoriju elitnih sudija, u Crvenoj zvezdi očigledno nisu zadovoljni na suđenje Entonija Tejlora na meču sa Makabijem iz Haife!

Englez jeste držao konce igre u svojim rukama i dozvoljavao je, pre svega, da se igra fudbal, ali crveno-beli smatraju da su oštećeni u tri situacije koje su svakako odlučile konačan rezultat (2:2) i neulazak srpskog šampiona u Ligu šampiona.

Prva situacija je malo pre gola Makabija u finišu prvog poluvremena. Tejlor je utakmicu produžio za dva minuta, a na 46.15 je Srnić igrao rukom u kaznenom prostoru.

Konsultovao je Tejlor VAR, izgubio je tu oko dva minuta, i trebalo je da svira kraj poluvremena odmah nakon odbranjenog penala Milana Borjana. Umesto toga, Makabi je postigao pogodak na 49.30 minuta.

Kod druge situacije crveno-beli smatraju da je Pjero u toj nadoknadi rukama gurnuo Slavoljuba Srnića s leđa, te da je vezista crveno-belih izgubio ravnotežu i nenamerno igrao rukom. Umesto penal za Izraelce, trebalo je da sudi faul za Zvezdu.

Treća situacija, odnosno zamerka koja se stavlja na Tejlorov račun, viđena je u 55. minutu. Zvezda je bila u kaciji, Bukari je centrirao s desne strane, lopta je pogodila igrača Makabija u ruku, ali se pištaljka engleskog sudije nije čula. Nije čak ni pozvan iz VAR sobe.

Zvezda je, na kraju, odigrala 2:2 i tako ostala bez LŠ i miliona, iako su u jednom trenutku crveno-beli imali vođstvo od 2:0. Ključni trenutak pada crveno-belih dogodio se u finišu prvog poluvremena, da bi na kraju Milan Pavkov u 90. postigao autogol za tragediju na Marakani.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.