KANGA SE OGLASIO NA SRPSKOM: Fudbaler Zvezde na Instagramu poslao poruku navijačima crveno-belih!
Gelor Kanga, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

to su svi čekali

KANGA SE OGLASIO NA SRPSKOM: Fudbaler Zvezde na Instagramu poslao poruku navijačima crveno-belih!

Podsetimo i to da je Mirko Ivanić novinarima otkriod a je Kanga imao razgovor sa Stankovićem na poluvremenu

Objavljeno:

U utorak veče je zaobišao novinare posle šokantnog remija Crvene zvezde iz plej-ofa Lige šampiona, da bi se vezista crveno-belih Gelor Kanga dan kasnije oglasio putem društvenim mreža i poslao je poruku navijačima!

Kanga je okarakterisan kao jedan od tragičara meča sa Makabijem, kada je u finišu prvog poluvremena prodao loptu tokom kontranapada i tako kumovao prvom golu izraelskog tima.

Na startu drugog dela odmah je zamenjen, a koliko mu se ta odluka Dejana Stankovića nije svidela jasno je pokazao kada mu nije pružio ruku treneru Zvezde prilikom izlaska sa terena.

Međutim, Gabonac nije pominjao ni prvu ni drugu situaciju, te je poručio:

- Hvala svima na ogromnoj podršci i bezuslovnoj ljubavi koju nam pružate! Nismo uspeli da se kvalifikujemo za Ligu šampiona, ali pred nama je Liga Evrope i Šampionat, potrudićemo se da vas ovaj put ne izneverimo. Vaša podrška me puno znači, hvala vam još jednom i volim vas - napisao je Kanga.

Podsetimo i to da je Mirko Ivanić novinarima otkriod a je Kanga imao razgovor sa Stankovićem na poluvremenu i da su svi znali da izmena ubrzo sledi.

- Nije moje da pričam o tome, to je Misterova odluka. Nikada ne dovodimo njegove odluke u pitanje, znali smo iz kog razloga ga je izvadio, pričao je s njim na poluvremenu. Dešavalo se u nekoj istoriji da Kanga dobije i drugi žuti karton, pa Mister nije hteo da rizikuje. Imamo dosta kvalitetnih igrača, zamene za sve nas. Nismo mi tu da vodimo računa o tome ko će da igra, ko će da izađe u kom minutu - poručio je Ivanić.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.