ZVEZDINOJ ELIMINACIJI RADUJU SE U HRVATSKOJ! GOMILA uvreda posebno na račun Milana Borjana!
Milan Borjan, Foto: Starsport©

SRAMOTA!

ZVEZDINOJ ELIMINACIJI RADUJU SE U HRVATSKOJ! GOMILA uvreda posebno na račun Milana Borjana!

Šampion Srbije nesrećno je ispao iz elitnog klupskog takmičenja na Starom kontinentu

Objavljeno: 10:31h

Eliminacija Crvene zvezde iz Lige šampiona i selidba u Ligu Evrope, ispraćena je u medijima širom Regiona, a najviše u susednoj Hrvatskoj.

Šampion Srbije nesrećno je ispao iz elitnog klupskog takmičenja na Starom kontinentu, pošto je ispustio dva gola prednosti.

Portal 24sata.hr u tekstu sa nadnaslovom "Zvezda padalica" izdvaja Milana Borjana kao (naj)većeg tragičara, dajući mu tako malu prednost ispred imenjaka Pavkova. Zanimljivo, Borjana koji je rođen u Kninu a nastupa za reprezentaciju Kanade, ovaj portal naziva "Kanadski Srbin", zaboravljajući da je pre manje od mesec dana kada se u "lijepoj njihovoj" proslavljala zloglasna "Oluja" pisao o njemu kao o "izbeglici iz Krajine".

Milan Borjan, FK Crvena zvezda, Fudbal
foto: Starsport

- Kako u petnaestak sekundi od junaka postati tragičar? Sada zna i Milan Borjan, golman Crvene zvezde koji je za manje od pola minuta uspeo da odbrani kazneni udarac pa da primi pacerski gol. Sundgren je pucao s 30 metara, naizgled udarcem koji bi golman morao da zaustavi po sredini gola, ali Borjan to nije uspeo. Onda mu je Pavkov zabio u 90. minutu - piše 24sata.hr.

TRAGIKOMEDIJA: Pogledajte neverovatan kiks golmana Crvene zvezde i muk na ispunjenom stadionu - piše zagrebački Večernji list, koji poput 24sata, Borjana oslovljava kao "kanadskog Srbina".

Zvezda obilato pomogla Makabiju, Borjan primio odbranjiv gol - pišu Sportskenet, koje, začudo, golmana Zvezde ne nazivaju "kanadski Srbin".

To nije propustio Tportal, koji uz fotografiju slavlja fudbalera Makabija ogrnutog izraelskom zastavom, piše da je Makabi preživeo beogradski pakao zahvaljujući kiksu "kanadskog Srbina".

Slobodna Dalmacija piše kako je Zvezda ostala bez ogromne financijske injekcije i prilike da zaigra s najboljim klubovima Evrope, a ističe da su Dejan Stanković i strelac autogola Milan Pavkov bili neutešni posle meča.

Milan Pavkov, Milan Borjan
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Možda najobjektivniji izveštaj sa utakmice dao je Indeks.hr, koji je uz neizbežno "kanadski Srbin" za Borjana dodao i da je rođen u Kninu, ali su zato komentari čitalaca na ovom portalu pravi festival ustaške histerije:

"Borjan odličan, jedva čekam da istrčimo u crnim dresovima protiv tog čobana i pošaljemo ga u penziju", "Borjanu rekli u Kanadi da toliko dobro vozi traktor, kao da mu je to u krvi. Govori Borjan, jesam brate, ali samo tuđi traktor. HAHA!", "Kakve golove je Kninđa primio i izbacio zvezdanu iz lige prvaka ????? Živio Hrvatski KNIN", "Digao se balvan na balvana, Pavkov vs. Borjan" - samo su neki od komentara na vest da je Zvezda ispala.

Na kraju, ipak treba istaći jedan komentar koji je ustašama otvorio oči:

Komentarisete nešto Zvezdu i srpski fudbal dok je Srbija 11. na tabeli UEFA, a Hrvatska 19. - napisao je komentator koji se potpisao kao "neko iz mase".

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.