ZVEZDA ĆE IZBEĆI NAJJAČE: Crveno-beli u 1. šeširu za žreb Lige Evrope, ne mogu na engleske i italijanske velikane!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

jedna dobra vest

ZVEZDA ĆE IZBEĆI NAJJAČE: Crveno-beli u 1. šeširu za žreb Lige Evrope, ne mogu na engleske i italijanske velikane!

Iako su svi na stadionu "Rajko Mitić" i dalje u šoku zbog neuspeha u kvalifikacijama za LŠ-a, možda im se ponovo smeši odlična sezona u manjem UEFA takmičenju

Objavljeno:

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona, posle bolne eliminacije od Makabija iz Haife, evropsku odiseju nastavlja u manjem UEFA takmičenju.

Iako su svi na stadionu "Rajko Mitić" i dalje u šoku zbog neuspeha u kvalifikacijama za LŠ-a, brzo moraju da se okrenu domaćim takmičenjima, ali i žrebu za Ligu Evrope koji će biti održan u petak u 13.00 u Istanbulu.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Zahvaljujući jakom koeficijentu postignutom dobrim rezultatima pre svega upravo u LE, Zvezda će se naći u prvom šeširu i tako izbeći najjače timove.

Ispod možete videti projektovane učesnike svakog od četiri šešira, ako favoriti prođu dalje u preostalim mečevima kvalifikacija za LŠ i LE, ali napominjemo da je jedino pouzdano da šampion Srbije neće moći da bude u istoj grupi sa velikanima koji su se direktno kvalifikovali u prvi šešir, a to su: Mančester junajted, Roma, Arsenal, Lacio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.