PAVKOV NEUTEŠAN, DUGO PLAKAO NASRED TERENA: Katai ležao u neverici! (FOTO)
Milan Pavkov je bio potpuno lsomljenog duha, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

slomljeni

PAVKOV NEUTEŠAN, DUGO PLAKAO NASRED TERENA: Katai ležao u neverici! (FOTO)

Dotukle su Pavkova emocije na kraju utakmice

Objavljeno:

Fudbaleri Makabija iz Haife priredili su svojevrstan šok na stadionu "Rajko Mitić", pošto su u 90. minutu zahvaljujući autogolu Milana Pavkova izbegli produžetke i prošli dalje u grupnu fazu Lige šampiona eliminisavši srpskog šampiona, Crvenu zvezdu.

Junak Crvene zvezde sa meča protiv Liverpula danas je bio veliki tragičar, pošto je nespretno reagovao posle centaršuta i poslao loptu pored svog čuvara mreže, Milana Borjana.

Dotukle su Pavkova emocije na kraju utakmice i "ronio" je suze na stadionu pred mnogobrojnim navijačima Zvezde, koji su ga pozdravili velikim aplauzom.

1 / 10 Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Prišli su mu brzo i ostali saigrači kako bi ga utešili, ali su i sami bili potpuno utučeni i šokirani, jer su sigurno očekivali drugačiji rasplet ove fudbalske večeri.

Slomljenog duha bio je i Aleksandar Katai koji je dugo ležao na travi a kada se pridigao i dalje mu se ogledao izraz šoka na licu.

Ipak, kapiten Borjan je odmah posle meča stao u odbranu svog saigrača.

Ovako Crvenoj Zvezdi ostaje da se nadmeće u Ligi Evrope, gde će dodatno moći da popravi svoj klupski koeficijent i dođe do možda i veće finansijske nagrade jer su u manjoj konkurenciji veće šanse da se dogura dalje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.