DEJAN STANKOVIĆ ŠOKIRAN I SMRKNUT: "Da li sam ja uopšte za klupu Crvene zvezde?"
Dejan Stanković, Foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

"život ide dalje, moramo ustati"

DEJAN STANKOVIĆ ŠOKIRAN I SMRKNUT: "Da li sam ja uopšte za klupu Crvene zvezde?"

Trener Zvezde van sebe, šokiran i srušen

Objavljeno: 08:10h

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona, posle bolne eliminacije od Makabija iz Haife, evropsku odiseju nastavlja u manjem UEFA takmičenju.

Iako su svi na stadionu "Rajko Mitić" i dalje u šoku zbog neuspeha u kvalifikacijama za LŠ-a, brzo moraju da se okrenu domaćim takmičenjima, ali i žrebu za Ligu Evrope koji će biti održan u petak u 13.00 u Istanbulu.

- Teško je i pričati i analizirati, teško je palo svima. Do tog nesrećnog gola u zadnjim sekundama prvog dela je išlo kako smo zamislili. Fudbal je to... Naše greške, ali svi smo pogrešili. Svima nam je krivo i teško. Zahvalio bih navijačima što nisu odustali do poslednjeg momenta. Detalji odlučuju ko ide dalje, ovoga puta je to Makabi. nama preostaje da se borimo u prvenstvu i Ligi Evrope. Ostaje velika žal - rekao je Stanković.

PLJUSAK KAO UVERTIRA ZA DUEL ZVEZDA - MAKABI: Kiša u Beogradu stala, ali se vraća baš pred utakmicu!

Po završetku utakmice trener je pružio podršku svakom igraču ponaosob.

- Išao sam od jednog do drugog rekao im da ustanu, da idemo dalje. Život ide dalje. Svima nam je teško i krivo, ali moramo biti jaki i nastaviti dalje. Mnogo utakmica, ciljeva. Ostaje velika žal zbog propuštene prilike - poručio je Stanković.

Dejan Stanković
foto: Starsport©

- Otvaraju se mnoga pitanja da li sam ja za klupu Crvene zvezde, ako je neuspeh ja sam tu da podnesem konsekvence, nemam nikakav problem da odluku kluba prihvatim - dodao je Stanković na konferenciji za novinare.

Zvezda će treću sezonu zaredom ide u Ligu Evrope. U prošloj je stigla do osmine finala tog takmičenja.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.