JAVIO SE BUKARI I UMIRIO SRCA 'DELIJA': "Biću spreman!" Izraelci u OGROMNIM problemima!
Osman Bukari, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

odahnuli

JAVIO SE BUKARI I UMIRIO SRCA 'DELIJA': "Biću spreman!" Izraelci u OGROMNIM problemima!

I poraz 2:3 i prikazana igra ulivaju nadu navijačima crveno-belih da će njihovi ljubimci izvojevati pobedu vrednu elitnog takmičenja

Objavljeno:

Crvena zvezda je delovala sjajno na početku sezone do odlaska u Izrael i gostovanja Makabiju iz Haife u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona.

Ipak, i poraz 2:3 i prikazana igra ulivaju nadu navijačima crveno-belih da će njihovi ljubimci izvojevati pobedu vrednu elitnog takmičenja.

Oslanjaće se umnogome, kao i uvek, na jaku podršku s tribina, ali su se na stadionu "Rajko Mitić" zabrinuli da neće moći da računaju i na jednog od najboljih igrača, ovoletošnje pojačanje, Osmana Bukarija.

Zvezda - Pjunik, Osman Bukari
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

On je u 60. minutu morao da napusti teren, nakon što je pao na zemlju i počeo sa bolnom grimasom da se drži za nogu. Ipak, Ganac je poručio da će biti spreman za revanš u Beogradu.

- Osetio sam mali bol u mišiću, tako da nisam želeo da rizikujem, biću spreman za utakmicu naredne nedelje - poručio je brzonogi ofanzivac crveno-belih, te tako obradovao pristalice aktuelnog šampiona Srbije.

Sa druge strane, Makabi nije prošao tako dobro jer je njihov najbolji strelac koji je dva puta zatresao mrežu Zvezde u sredu, Francdi Pjero, izašao je iz igre u 70. minutu zbog problema sa zadnjom ložom.

Francdi Pjero, FK Makabi Haifa
foto: EPA/ Panagiotis Moschandreou

Problem sa mišićem ima i Dolev Haziza, dvostruki asistent i najbolji dribler Izraelaca, koji je takođe pre kraja morao da napusti teren, kao i krilni napadač Din David, koji je sa terena otišao posle sat vremena igre.

Za sada nema informacija u izraelskim medijima kakva je situacija sa njima trojicom, osim da se čekaju izveštaji lekara posle pregleda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.