MITAR MRKELA OBEĆAO JEDNO A URADIO DRUGO? Marakana pod lupom
Mitar Mrkela promenio planove, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

jasno k'o dan!

MITAR MRKELA OBEĆAO JEDNO A URADIO DRUGO? Marakana pod lupom

Mitar govorio jedno ali realnost ga je demantovala

Objavljeno:

Krajem jula, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je najavio da klub radi na produženju ugvora Sekua Sanoga. Nešto manje od mesec dana kasnije, ništa se nije dogodilo po ovom pitanju.

Srpski šampion je umesto toga krenuo u lov na Edmunda Ada iz Šerifa i očekuje se da uskoro zvanično postane deo crveno-bele familije. Ali, Zvezdi je potreban zadnji vezni sada, odmah, a ne sutra ili sledeće nedelje. Videlo se najbolje u Izraelu da je potreban čovek koji će otimati lopte.

ZNATE LI BALKANCE KOJI SU OSVOJILI LŠ? Mijatović doneo pehar Realu čekan 32 godine, Hrvati od 2013. ne staju!

Jeste da su u prvom meču protiv Makabija dali dva gola, ali oni nisu pali iz tečne igre. Deluje da bi igrač Sanogovog profila pomogao mnogo, ali lako je biti general posle bitke.

Ono što je intrigira zvezdašku javnost je status iskusnog veziste iz Obale Slonovače. Mrkela je otvoreno govorio da Zvezda želi da sačuva Sanoga i produži mu ugovor (važeći mu ističe na kraju kalendarske godine). Ipak, realnost je demantovala sportskog direktora.

RANKO STOJIĆ ANALIZIRAO MEČ CRVENE ZVEZDE! Jedan igrač je krucijalan: "Nadam se da će Zvezda realizovati transfer"

– U pregovorima smo sa Kangom i Sanogom, jako važnim igračima za nas. nadam se da ćemo ih uspešno završiti. Oni su doprineli uspesima u proteklom periodu, verujem da će potpisati nove ugovore – poručio je Mrkela krajem jula ove godine.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.