NAGRADA ZA PRETRPLJENI BOL! Rekli su mu da više neće igrati fudbal, a sada je heroj tima!
Fudbaleri Brentforda, Foto: Profimedia

POVRATAK NA VELIKU SCENU!

NAGRADA ZA PRETRPLJENI BOL! Rekli su mu da više neće igrati fudbal, a sada je heroj tima!

Džoš Dasilva pokrenuo je Brentford na meču protiv Mančester junajteda

Objavljeno: 10:35h

Prošlog vikenda odjeknula je vest o još jednom debaklu Mančester junajteda. Na gostovanju kod Brentforda u 2. kolu Premijer lige primili su četiri komada i pognutih glava vratili se u Mančester.

Jedan od junaka meča bio je Džoš Dasilva, engleski fudbaler koji je pokrenuo svoj tim i postigao svoj drugi gol ove sezone.

To je nagrada za sve muke koje je pretrpeo u poslednjih godinu i po dana. U februaru 2021. Dasilva je povredio kuk, a povreda je bila toliko teška da se niko nije usudio da predvidi kada će se vratiti na teren. Odnosno da li će uopšte moći da se vrati fudbalu.

- Bilo je teško. Razgovarao sam sa najboljim specijalistom u Velikoj Britaniji i on mi je rekao da ovo nikada ranije nije video kod sportiste - priznao je Dasilva jednom prilikom u intervjuu za Brentfordov zvanični sajt, dodajući:

Džoš Dasilva
foto: Profimedia

- Na početku mi je rekao da više nikada neću igrati fudbal, samo sam se nasmejao na to jer nisam imao nameru da prestanem da igram fudbal. Znao sam da ću se vratiti. Mislio sam da će to biti povreda od dva ili tri meseca, ali kada su mi rekli da će trajati mnogo duže, samo sam razmišljao da nastavim dalje - priznao je Dasilva.

Dasilva je sjajno otvorio novu sezonu. Već u prvom kolu postigao je gol protiv Lestera, a pet dana kasnije i protiv Junajteda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.