ALABINA MAGIJA DONELA REALU SVA TRI BODA: Babić predvodio hrabru Almeriju, Sadik debitovao u La ligi!
David Alaba, Foto: EPA/Enric Fontcuberta

la liga 1.kolo

ALABINA MAGIJA DONELA REALU SVA TRI BODA: Babić predvodio hrabru Almeriju, Sadik debitovao u La ligi!

Umar Sadik je bio zapaženiji u prvom poluvremenu utakmice kada je imao nekoliko dobrih pokušaja

Objavljeno:

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Almeriju na stadionu "Pauer Hors" sa 1:2 (1:0) u prvom kolu La lige.

Vrlo interesantnu utakmicu videli smo u Almeriji gde su Umar Sadik, Srđan Babić i drugari pokazali zube vladaru Evrope, ali nisu mogli da mu pariraju (rezultatski) do kraja.

Posle svega šest minuta od starta susreta, promena rezultata. Bila je to loša postavka Antonija Ridigera koji nije bio u liniji sa ostatkom ekipe, što je iskoristio brzonogi Largi Ramazani i sigurno savladao Tiboa Kurtou za šok sveprisutnih na Stadionu Mediteranskih igara.

Kako to obično biva, Real je sve konce držao u svojim rukama. Pokušavali su Toni Kros, Karim Benzema, Lukasu Vaskezu je poništen pogodak... I potom posle sat vremena igre i kombinacije Azara i izuzetnog Vinisijusa lopta stiže do Lukasa koji je sve to sjajno pratio i rezultat se menja.

FK Real Madrid
foto: EPA/Carlos Barba

Osetili su krv u Realu, iskušavali Fernanda u više navrata, ali je golman Almerije uglavnom bio odličan. No, ništa nije mogao u 75. minutu kada je David Alaba izveo perfektan slobodan udarac i to samo što je ušao u igru. Bio je to njegov prvi kontakt sa loptom, tri boda vredan za oduševljenje javnosti. Prelepo.

Bila je opasna i Almerija, ali je Kurtoa uspeo da sačuva svoju mrežu, isto važi i za Real kada je Fernando po ko zna koji put intervenisao.

Umar Sadik je bio zapaženiji u prvom poluvremenu utakmice kada je imao nekoliko dobrih pokušaja, uglavnom sa distance. Na terenu je i to kao kapiten bio Srđan Babić, te imao veliku čast da nakon sedam godina bivstvovanja kluba van La lige, sa trakom oko ruke predvodi Almeriju.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.