Zaječar dobija stadion vredan 28 MILIONA evra, nemaju seniora u ekipi?! IZGUBILI PONIŽAVAJUĆOM RAZLIKOM
FK Timok je izašao na meč bez i jednog seniora, Foto: Printscreen/youtube/Miroslav Đorđević Video

ULAŽE SE U SRPSKU ISTOČNU LIGU!

Zaječar dobija stadion vredan 28 MILIONA evra, nemaju seniora u ekipi?! IZGUBILI PONIŽAVAJUĆOM RAZLIKOM

Rezultat kao rezultat iako se čini da kaže mnogo, zapravo ne kaže ništa

Objavljeno:

Ekipa Timoka iz Zaječara iza sebe ima veoma težak i buran period. Ekipa iz istočnog dela Srbije je pokušala da ostane u Prvoj ligi Srbije, međutim, u toj misiji nisu uspeli i ove sezone su "kupili" kartu za Srpsku ligu Istok. Ipak, ni tamo im ne cvetaju ruže posle prve utakmice gde su u Paraćinu poraženi sa 6:0.

Rezultat kao rezultat iako se čini da kaže mnogo, zapravo ne kaže ništa. Mnogo je veći poraz ono što se desilo tog podneva u ovom gradu Pomoravskog okruga. Naime, ekipa Timoka je izašla na teren sa 11 igrača kadetskog i omladinskog uzrasta (deca od 16 do 18 godina) i to bez ijednog seniora!

SVE SE PROMENILO U SEKUNDI! Fudbaleri morali da BEŽE sa terena! (VIDEO)

Nejaki momci su dali svoj maksimum, ali nedovoljno pripremljeni za nedaće seniorskog fudbala su uzele maha i morali su otići svojoj kući sa šest golova u mreži. Ne bi ni to bilo strašno, kao i činjenica da je Timok do poslednjih utakmica prošle sezone "grizao" kako bi ostao u Prvoj ligi, a potom i napao mesto u Superligi.

Ambicije su bile visoke, ali su i one bile popločane stimulansom u vidu novog stadiona koji se gradi u Zaječaru, koji je obezbeđen od strane grada, ali i same države, a u koji će biti uloženo 28.5 miliona evra, kako je izjavio i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, koji je istakao da će ovaj stadion u budućnosti konkurisati i za eventualno održavanje Evropsko ili Svetsko prvenstvo u našoj zemlji.

Nije jasan niti poznat razlog zašto u klubu nije bilo seniora u prvom kolu, ali klub i grad koji žele da se bore za Superligu (u budućnosti) i koji žele da ugoste neko veliko takmičenje, ne bi trebalo da dopuste ovakvo brukanje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.