DEJAN STANKOVIĆ DETALJNO ANALIZIRAO MAKABI: "Mohamed Ali je ključ njihove igre, MI UJEDAMO KAO KOBRA"
Jedan od najuspešnijih srpskih fudbalera, sada je trener, Dejan Stanković, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

INTERESANTNO!

DEJAN STANKOVIĆ DETALJNO ANALIZIRAO MAKABI: "Mohamed Ali je ključ njihove igre, MI UJEDAMO KAO KOBRA"

Dejan Stanković svestan je težine utakmice u Haifi

Objavljeno:

Crveno-beli su vezali sedmi trijumf i sa gol razlikom 28:1 putuju u Haifu. Mnogo razloga za optimizam, mada sa druge strane euforije mora da stoji oprez.

Jer da se ne lažemo, utakmica u Izraelu biće prvi pravi test Crvene zvezde od finala Kupa sa Partizanom, gde srpski šampion neće biti veliki favoriti. Čak bi se reklo da su šanse u dvomeču vrednom 25 miliona evra podjednake, uzimajući u obzir činjenicu da je Makabi, poput Crvene zvezde, delovao furiozno.

1 / 8 Foto: Starsport©

Videlo se po iscrpnoj analizi da mu je Makabi iz Haife dugo u glavi, i da ih je secirao do najsitnijih detalja.

- Znamo da je Makabi ozbiljno organizovana ekipa, i da rade odličan pritisak na polovini protivnika. Korsite domaći teren maksimalno, dobro su organizovani, imaju brzinu i iskustvo. Hrabri su, ne ostaju pozadi jedan na jedan, uvek na svojoj polovini imaju igrača više. Zato imaju momke napred koji rade za dvojicu ili trojicu, videćemo da li će Šeri moći da igra. Nije ga bilo u poslednjoj utakmici, počeo je zagrevanje protiv Apolona, ali nisu hteli da reskiraju. To je igrač vrhunskih kvaliteta - počeo je analizu rivala Dejan Stanković.

- Momak koji igra ispred odbrane sa brojem četiri Ali Mohamed je ključ njihove igre. On im daje ravnotežu, bez greške čita igru, postavljen je u perfekciji u fazi odbrane i u fazi napada - skrenuo je pažnju strateg crveno-belih

ZVEZDA KOMPLETIRA TIM! Do ozvaničenja dogovora sa STRAŠNIM igračem ostali su samo detalji!

Pomenuo je tranziciju, odnosno kontra napad Dejan Stanković. Ponovo su crveno-beli u tom segmentu delovali odlično.

- Mnogo ekipa dođe organizovano da se brani ovde. Mi smo ti koji ovde trpe kontre i polukontre. Ti moraš da budeš spreman i da imaš kontrolisani posed, ali i da u slučaju da im ne uzmeš loptu da se vratiš u blok, opredeliš rivala na jednu stranu i onda kontru iskoristiš kao suvo zlato. Mi brzinu imamo, kvalitet imamo... Nekada delujemo da ujedamo kao kobra.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.