HRVAT OGORČEN ZBOG SRPSKOG REPREZENTATIVCA! Saša Lukić na TANKOM ledu!
Saša Lukić, Foto: Profimedia

HAOS!

HRVAT OGORČEN ZBOG SRPSKOG REPREZENTATIVCA! Saša Lukić na TANKOM ledu!

Trener Torina besan zbog ponašanja srpskog fudbalera

Objavljeno: 13:32h

Ivan Jurić, trener Torina, oglasio se povodom situacije sa srpskim reprezentativcem Sašom Lukićem.

Lukić je proteklog vikenda iznenadio javnost nakon što je odlučio da ne otputuje sa svojom ekipom na gostovanje u Moncu, a kao razlog se navodi nezadovoljsto zbog stopiranog transfera u Romu. Torino je i bez Lukića, koji je inače kapiten "Bikova", uspeo da savlada Moncu rezultatom 2:1, a drugi Srbin u Torinu, Nemanja Radonjić, odigrao je svih 90 minuta.

Ivan Jurić
Ivan Jurićfoto: EPA/Elisabetta Baracchi

Posle meča, Jurić je upitan da prokomentariše Lukićev potez.

- Lukić je odreagovao poprilično senzacionalistički. Moramo da razumemo zašto dečko koji je ovde šest godina i jako je bitan deo tima mora da reaguje ovoliko ozbiljno. Ovo je stvarno ozbiljna situacija i ja jesam ogorčen - rekao je iznenađeni Jurić i nastavio:

Saša Lukić
Saša Lukićfoto: Starsport©

- Kako uopšte dođete do ovakve situacije? I sa Sašom, ali i sa svim ostalim. On je kapiten i pitam se zašto je morao da odreaguje ovako? Ružno je i senzacionalistički. Znam ga, on je ovde šest godina i nikada nije ni podigao glas ili uradio bilo šta slično onome što je sada. Sada ćemo svi videti šta je najbolje za sve uključene, ja sam van daljih odluka. Klub će donositi naredne odluke. Ovo je sada stvar isključivo između Saše i kluba.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.