PIKSI, REAGUJ! (VIDEO)
Dragan Stojković Piksi, Foto: EPA/Christine Olsson

SLATKE MUKE

PIKSI, REAGUJ! (VIDEO)

Srpski fudbaler se ozbiljno nameće Draganu Stojkoviću Piksiju

Objavljeno: 11:24h

Povremeni reprezentativac Srbije Dejan Joveljić nastavio je sa odličnim partijama u dresu LA Galaksija, pošto je u noći između subote i nedelje upisao novu asistenciju.

Galaksi je na svom terenu sa 5:2 pobedio Vankuver Vajtkepse, za koje je čitav meč odigrao Ranko Veselinović, a bivši fudbaler Zvezde je meč počeo sa klupe.

Dejan Joveljić
Dejan Joveljićfoto: Printscreen/FS1

Joveljić je u igru ušao u 69. minutu umesto legendarnog Čičarita, pri rezultatu 4:1. Ubrzo su gosti iz Kanade smanjili zaostatak, ali je u 89. minutu Joveljić primio loptu na levom boku, pa majstorski predriblao čuvara, nakon čega je proigrao Efraina Alvareza koji je bio sam na petercu i nije mu bilo teško da postavi konačan rezultat.

Bivši napadač Zvezde je ove godine za LA Galaksi na 26 utakmica u svim takmičenjima upisao 13 golova i tri asistencije. Od toga je čak 11 pogodaka i sve pomenute asistencije zabeležio u poslednja tri meseca, odnosno na 14 odigranih mečeva u tom periodu.

Ukoliko Joveljić nastavi sa ovakvim igrama, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, bi ozbiljno mogao da porazmisli da ga uvrsti na spisak putnika za Katar i predstojeće Svetsko prvenstvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.