ITALIJANI BRUJE O POTEZU SRBINA: Kapiten odbio da igra, hoće da ide iz kluba po svaku cenu!
Saša Lukić na ramenima Dušana Tadića, Foto: EPA/Mario Cruz

šokirao ih

ITALIJANI BRUJE O POTEZU SRBINA: Kapiten odbio da igra, hoće da ide iz kluba po svaku cenu!

U Torinu ima dvojicu Srba za saigrače i još dvojicu kao sugrađane (Kostić i Vlahović)

Objavljeno:

Italijanski list Tutosport iz Torina, piše da je fudbaler i kapiten Torina, srpski reprezentativac Saša Lukić, digao pobunu u klubu i da želi da ode iz kluba. Ovaj list je na svoju naslovnu stranu stavio Lukića pod naslovom "Šok".

Srpski reprezentativac je ljut na upravu kluba što mu nije dala novi ugovor, kao što je i obećano, kako navodi ovaj list, takođe se i zasitio u ovom klubu, gde je stigao još pre šest godina iz Partizana, a želi i novi izazov i ima dobre ponude, među kojima posebno preferira onu od Rome.

Tutosport navodi da je Lukić digao pobunu u klubu, da je razgovarao sa trenerom Igorom Jurićem, i da mu je poručio da više ne računa na njega, pa je sigurno otpisan bar za otvaranje Serije A protiv Monce.

Lukić svakako ima ugovor, do 2024. godine, pa ostaje pitanje kako će Torino da reši ovaj problem, pošto je vezista poslednjih godina možda i najbolji igrač ovog kluba.

U torinskim "Bikovima" igra i Vanja Milinković-Savić, nedavno je stigao Nemanja Radonjić, koji je igrao odlično na pripremama. Radovao se tome sigurno i selektor Dragan Stojković Piksi, koji bi imao sjajan srpski tandem u istom klubu, ali će najverovatnije već ovog leta doći do njihovog razdvajanja, ukoliko uprava kluba ne pronađe rešenje.

Fudbalska reprezentacija Srbije, Fudbal, Saša Lukić
foto: FSS

Tutosport je takođe u tekstu žestoko iskritikovao upravu kluba da godinama povlači loše upravljačke poteze, a posebno predsednika kluba Urbana Kaira, koji je navodno i glavni razlog Lukićevog nezadovoljstva.

Torino sezonu počinje u subotu od 20.45 mečom Serije A protiv Monce na gostovanju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.