GDE STE POŠLI? IZVRTEO IH K'O MALU DECU: FSS peva Mitru sa navijačima Fulama, čekamo novu magiju! (FOTO)
Aleksandar Mitrović i izbezumljeni Fan Dajk i Henderson, Foto: Profimedia

mitro's on fire

GDE STE POŠLI? IZVRTEO IH K'O MALU DECU: FSS peva Mitru sa navijačima Fulama, čekamo novu magiju! (FOTO)

Istovremeno su čestitali rođendan drugom igraču "Orlova"

Objavljeno:

Premijer liga se danas nastavlja utakmicama drugog kola. Prvo je obeležio Aleksandar Mitrović koji je izabran i za igrača nedelje u izboru sajta "SofaScore", a sada su iz Fudbalskog saveza Srbije podsetili na magiju koju je prošlog vikenda pokazao napadač "Orlova".

Mitrović je bio najbolji fudbaler na terenu u meču u kom je njegov Fulam odigrao 2:2 sa Liverpulom. Srpski napadač je postigao dva pogotka, izborio penal, koji je kasnije i realizovao i "školovao" defanzivce Liverpula.

Odigrao je Mitrogol gotovo savršenu partiju. Tri šuta, dva u okvir i dva gola. Dva uspešna driblinga, bez neuspešnih. Dobio je sedam od devet duela na zemlji i 11 od 14 u vazduhu, a uz to je i izborio četiri prekršaja.

1 / 5 Foto: Profimedia

Mnogi su očekivali da nekadašnji igrač Partizana ne bude ni blizu nivoa iz Čempionšipa po povratku u moćnu Premijer ligu, i da ga u prvoj utakmici jedan od najboljih defanzivaca sveta, Virdžil fan Dajk, "stavi u džep", ali bilo je obrnuto.

Mitar je bio toliko raspoložen za igru da se poigravao i sa više fudbalera "Crvenih" koji nisu mogli da ga zaustave, a FSS je postavio tvit na kom se to najbolje vidi, uz opis:

- ...Vaša odbrana je prestravljena! (your defence is terrified!) - piše na engleskom jeziku, kao deo pesme navijača nezaustavljivim napadačima, a onda su dodali nastavak koji su i u Njukaslu pevali Mitroviću: "Mitro's on fire!" i označili londonski klub.

FSS je takođe čestitao 26. rođendan veziste reprezentacije Srbije,Saši Lukiću, koji je u centru pažnje italijanskih medija jer odbija da igra za Torino čiji je nedavno postao kapiten, kako bi isforsirao transfer u Romu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.